Connect with us
Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018. O zodie primeşte bani şi va cumpăra lucruri scumpe

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018. O zodie primeşte bani şi va cumpăra lucruri scumpe

Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018. Vărsătorii ar putea primi bani și cumpără lucruri scumpe, iar Fecioarele se pot căsători.E bine să scăpam de toate restantele, să putem începe proiecte noi de mâine-n colo, schimbăm anotimpul, o să fie un alt început care să ne dea încredere că viață noastră o să fie și mai frumoasă.

BERBEC

Prezența cuiva o să va inspire, poate o să faceți o alegere avantajoasă în sferă profesională, ori poate în viață personală aveați nevoie de un sfat.

Voi sunteți pregătiți să luați startul că să mai faceți un pas în carieră, să va atingeți noi obiective că să va bucurați de alt stătut.

TAUR

Poate faceți rost de bani de la bancă și dați avansul pentru o casă, o mașină, ori țineți cont de ce v-au cerut ai voștri.

Or să va cointereseze niște parteneri de afaceri să dați drumul unei afaceri care să v-aducă bani mai mulți și să va pună în relație cu niște profesioniști.

GEMENI

O să va fie răsplătită o muncă, vi se dau, probabil, niște bani sau aparatură performanță că să dați rezultate și mai bune.

Se pare c-o să ajungă la nivelul superior comunicarea cu ființă iubită și o să va simțiți împliniți sufletește, o să dispară indiferentă, starea de apăsare din relație.

Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018

RAC

Un rezultat favorabil de la un examen, un interviu, și o să intrați într-o nouă etapă profesională, la slujbă, la școală.

O să puteți legaliza un act de maximă importantă, pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată și o să va oferiți noi oportunități să va dezvoltați frumos pe mai multe planuri.

LEU

Poate o să apelați la un avocat că să v-ajute să câștigați un proces sau să va apărați de niște acuze și poate nu se va mai ajunge în instanță.

Faceți monetarul să vedeți cum stați cu finanțele, mai ales dacă vreți să va luați altă mașină, să va mutați altundeva, o să intrați la cheltuiala.

FECIOARĂ

Va caută cineva care vrea să fiți împreună și să construiți pas cu pas relația, s-ajungeți la căsnicie.

O să primiți ajutor din partea unor oameni care au posibilitatea să va deschidă niște uși, să va puteți face remarcați în cadrul colectivității din care faceți parte.

Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018

BALANȚA

Simțiți nevoia să legalizați relația de cuplu ori să va reînnoiți jurămintele de credința, să fie armonie la voi acasă.

Se pare c-o să va bucurați de un plus de credibilitate în ochii șefilor și o să adunați câteva succese la palmares, e anul vostru special și o să aveți parte de schimbări de bun augur.

SCORPION

Un reviriment în sferă sentimentală, o să va simțiți tineri, indiferent de vârstă și-o să va puteți bucură de viață.

E posibil s-aveți cheltuieli mari în perioadă asta și să va drămuiți în așa fel banii încât să v-ajungă pentru plățile obligatorii, să nu trebuiască să va împrumutați.

SĂGETĂTOR

Poate-au rămas lucruri nespuse și care va afectează relația de cuplu și dacă mai există iubire e bine să dați cărțile pe față.

Va ocupați de casă, poate faceți niște schimbări că să fie mai frumos de Paște, să le faceți o surpriză alor voștri poate și exteriorul locuinței o să fie renovat, îmbunătățit.

Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018

CAPRICORN

O să va faceți timp să revedeți niște rude apropiate care-au lipsit o vreme și o să va puneți de acord într-o anumită privință.

O să va implicați într-o activitate de grup și muncă voastră n-o să rămână nerăsplătita, o să primiți aprecieri la scenă deschisă, poate și o recompensa materială.

VĂRSĂTOR

O să perfectați un contract de muncă și o s-aveți spor la treabă, sferă profesională o să fie activată frumos.

Se pare c-or să va treacă mai mulți bani prin mână și o să va puteți cumpără și lucruri scumpe, să trăiți la standardele pe care vi le-ați propus cu niște ani în urmă.

PEȘTI

E destula lume interesata de voi in perioada asta si poate relationati in vederea unor activitati care sa va activeze latura creativa.

Apar lucruri noi la orizont, oferte de munca, vreo invitatie sa plecati intr-o excursie la sfarsit de saptamana sau poate de Paste, in vacanta de vara.

Previziune au fost realizate de Neti Sandu în cadrul Ştirilor PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top