Horoscop Neti Sandu 29 martie 2017

29.03.2017
Horoscop Neti Sandu 29 martie 2017

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de 29 martie 2017 în cadrul Știrilor ProTV. ”O sa primim vești bune astăzi!”, a spus astrologul ProTV.

Vibrația zilei este 11 și se pare că vom face alegeri ințelepte, dar vom avea parte și de multe rezolvări astăzi.

Horoscop 29 martie Neti Sandu – Peștii încep o etapă nouă

Horoscop Neti Sandu Berbec 29 martie 2017 – Se poate să faceți niște achiziții care să îi bucure pe ai voștri în special pe copii și o să puneți o sumă deoparte să aveți bani de buzunar. Începeți ceva care să vă reprezinte și o să faceți pași mari în carieră.

Taur – O persoană dragă încearcă să vă scutească de eforturi și să preia o parte din greutățile de pe umeri. Se poate să semnați un contract pentru care v-ați dat acordul mai de mult și abia acum s-au intrunit toți factorii.

Gemeni – O să vă consultați cu partenerul de cuplu în privința proiectelor pe care le-ați dezvoltat și le veți dezvolta de aici în colo. O ajungeți în centrul atenției dacă vă asociați cu niște parteneri de afaceri.

Majoritatea zodiilor au parte de rezolvări astăzi

Horoscop Rac Neti Sandu 29 martie – Primiți o sumă de bani, o compensație salarială sau ceva care să vă ajute să vă luați ceva și care vă face plăcere. O să reglați situația bancară și aveți grijă să nu rămâneți fară bani tocmai acum când aveți atât de multe de cumpărat.

Leu – O să puneți umărul la o activitate de grup care să le fie de ajutor unor oameni aflați în dificultate sau traversează o perioadă grea.  Se pare că o să reveniți asupra unei decizii luate în legătură cu niște parteneri de afaceri care vă pot rotunji veniturile din bancă.

Fecioară – Este posibil să luați niște bani pe care să îi dosiți undeva să îi aveți de paște. Ați putea rezolva o situație juridică, poate că sunt niște bunuri de împărțit.

Balanță – Se poate să intrați la cheltuială pentru că aveți multe de cumpărat pentru casă și ai voștri. Pare să fie o atmosferă destinsă la job, puteți cere o zi liberă sau un avans din salariu.

Capricornii se apucă de afaceri riscante

Scorpion – Poate puneți în practică un eveniment și veți primi și ajutoare. Se observă o relaxare din punct de vedere financiar.

Sagetător – Mai aveți un rest de plată și o să vă cumpărați ceva de sărbători să nu vă lipsească nimic din ce v-ați propus. In weekend este posibil să vă bucurați de o mini vacanță.

Capricorn – Se poate să treacă cineva dieseară pe la voi prin vizită și o să vă prindă bine să uitați de rate, serviciu, facturi. Ați putea intra într-o afacere care presupune mult risc, dar considerați că este profitabilă.

Vărsător – O să rezolvați atât treburi de serviciu cât și personale dar toate o să fie cu succes. O să rezolvați o problemă scriptică care vă ajută să mergeți mai departe.

Pești – Cineva dintr-o fostă relație de cuplu revine și trebuie să îi dați răspunsul, da sau nu. Se anunță ceva nou în viața voastră personală, poate să apară și un copil.

Neti Sandu spune că majoritatea zodiilor vor avea rezolvări astăzi. Horoscopul zilei de 29 martie 2017 a fost prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro  TV.

Sursa: Pro TV.