Horoscop Neti Sandu 3 februarie 2020 – lunea marilor schimbari

03.02.2020
Horoscop Neti Sandu 3 februarie 2020 – lunea marilor schimbari

Vibrația zilei este 3 și o să putem spune sincer ce gândim și ce simțim.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O să dați dovadă de inventivitate. Lansați la apă un proiect în care ați pus idei, strategii și o să câștigați bani și prestigiu. Se observă stabilitate în sfera sentimentală și poate să apară cineva sau să reparați greșelile trecutului și să mergeți mai departe într-o relație de cuplu.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 PEȘTI

Se poate să faceți rost de niște bani în plus și să luați lucruri noi pentru casă și copiilor. Poate le cumpărați ce le-ați promis. O să dați refresh înfățișării, lucrați la imagine, adoptați o nouă tunsoare, ținută vestimentară. O să găsiți tot felul de artificii care să vă dea o stare bună.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 BERBEC

O să vă invite cineva în străinătate să lucrați, să studiați ceva pe acolo sau să vă căsătoriți, dacă se întrevede ceva în zona asta. O să aveți de făcut niște drumuri și să legalizati actele fără de care nu puteți pleca într-o călătorie sau să intrați în examene, să încheiați o sesiune.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 TAUR

O să vă găsiți ceva de lucru și în particular și o să vă asociați, probabil, cu niște oameni care sunt în stilul vostru și neapărat talentați. Vi se propune un nou job sau doar un proiect care să vă ajute să mai faceți un salt în carieră, să vă acordați noi titluri, un salariu mărit.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 GEMENI

Se poate să mai faceți niște pași, să vă întelegeti cu cineva cu care ați ajuns să vă judecați la tribunal și să scutiți niște nervi și bani. O veste bună. Poate vi se aprobă o cerere. Poate fi și creditul pe care l-ați cerut unei bănci și să rezolvați niște lucuri pe care le aveați în plan de anul trecut.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 RAC

E mult de lucru la serviciu și o să fie un efort suplimentar, de care va depinde avansarea voastră în a doua jumătate a anului. Poate găsiți formula ideală să reparați casa ori mașina, să vă cumpărați altele, la o adică, asta ca să nu trebuiască să mai faceți un credit bancar, c-oți mai avea vreunul.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 LEU

Vi se dau niște bani pe care nu i-ați putut lua la sfârșitul anului, dar și acum sunt bineveniți că aveți cheltuieli mari. Întâlnire cu cineva care e dispus să intre într-un parteneriat de afaceri și să meargă și bine toată povestea, să câștigați bani și contracte, fie și de colaborare.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

O să adunați mai mulți bani de la serviciu. Poate abia acum vi se plătesc orele suplimentare și strângeți un capital. O să vă bucurați de susținere din partea unor persoane apropiate și o să vă rămână timp și pentru voi să vă odihniți, să vă plimbați, să mergeți la un spectacol.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 BALANȚĂ

Se poate să fiți în priză că aveți examene, interviuri, c-o să luați parte la întruniri, o să țineți discursuri motivaționale. Se observă stabilitate în relația de cuplu, partenerul vă inspiră toată încrederea, de unde pană acum ați tot avut îndoieli în privința lui, că nu pune umărul la relație.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 SCORPION

Sufletește ar avea de unde să vă meargă mai bine și să aveți o relație stabilă, să vă și căsătoriți, să aveți copii. Cu o mâna luați și cu alta dați bani, până o să epuizați urgențele, care par să nu se mai termine și o să vă asigurați că e echilibrată situația financiară.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să primiți o distincție, să vi se mulțumească în vreun fel pentru ce ați muncit în ultima vreme și să fie reconfortant, emoțional. Aveți o energie suplimentară cu care puteți doborî noi recorduri personale și să intrați într-o nouă etapă de viață, că aveți multe de arătat lumii.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

Ați putea lua un supliment salarial de undeva și să vă puteți permite mai multe lucruri decât pană acum, să le luați și alor voștri ce le place. Vă pregătiți de o relansare în carieră, care se poate să vină și de la sine, că aveți marele benefic, pe Jupiter, cu voi și o să vă susțină orice inițiativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *