Connect with us
Horoscop Neti Sandu 8 aprilie 2018 - Boala bate la ușa acestei zodii. Aveți mare grijă

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 5 februarie 2018. O zodia câştigă mulţi bani şi avansează în carieră

O să ne mobilizăm serios, ca să facem față situaţiilor care-or s-apară din senin şi nu vrem să pierdem nicio ocazie de a alege un job mai bun, sau un om compatibil sufleteşte în viaţa noastră.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne facem curaj să atacăm obiective îndrăzneţe.

Citeşte horoscopul pentru zodia ta.

BERBEC Poate vă găsiţi de lucru în străinătate şi o să vorbiţi cu ai voştri să vedeţi cine mai preia din responsabilităţile voastre, să nu rămână familia fără sprijin. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi poate vă-nvoiți asupra condiţiilor contractuale, să vă şi apucaţi de treabă, cât de curând.

TAUR Poate va trebui să daţi un concurs ca să mai căpătaţi o gradaţie în plus la salariu ori nişte avantaje, să treceţi pe alt post. Se-anunţă bani, posibilităţi de afirmare în plan profesional şi o să puteţi rezolva nişte probleme de familie, să le luaţi în special copiilor ce le trebuie.

GEMENI O să puteţi semna şi acele acte care vă lipseau ca să vă puteţi cumpăra o casă, ori dacă e vorba despre o angajare. O să vă interesaţi de recuperarea unor sume de bani, a unor bunuri şi poate vă judecaţi de ceva vreme, ca să forțați un pic lucrurile, că nu s-a putut cu vorbă bună.

RAC Poate vă pregătiţi de un eveniment în familie, se naşte un copil şi reamenajaţi interiorul, mai construiţi o încăpere, vă reorganizaţi. O să tot strângeţi bani de ici de colo, vi se plătesc, poate, orele suplimentare, munca în particular, colaborările şi o să vă fie mai uşor în perioada asta, c-o s-aveţi de cheltuială.

LEU O s-aveţi parte de contextul necesar ca să puneţi în practică o idee care poate fi rampa voastră de lansare în carieră. Se poate să intraţi în negocieri ca să-ncepeți un proiect care să v-aducă o serie de câştiguri care v-ar pune în relaţie cu nişte oameni care au o vastă experienţă profesională.

FECIOARĂ Se poate să vi se plătească nişte bani din urmă şi să aveţi cu ce să vă cumpăraţi nişte lucruri cam scumpe despre care nu era vorba acum, să le luaţi. Aţi putea investi nişte bani în locuinţă şi să faceţi toate modificările pe care vi le-aţi propus ca să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă şi să le placă şi alor voştri.

BALANŢĂ Vi se mulţumeşte cumva pentru ce-aţi muncit, sau pentru c-aţi susţinut, moral, o persoană din anturaj. O serie de veşti bune care să vă ridice şi mai sus moralul, vă pregătiţi de un moment important din viaţa voastră şi lumea din jur o să pună umărul.

SCORPION Poate formulaţi şi în scris o cerere, ca să vă luaţi banii c-aveţi nişte cheltuieli suplimentare în viitorul apropiat, rate, impozite. Poate faceţi comanda pentru diverse lucruri care ar spori gradul de confort de-acasă, le-ar asigura copiilor un loc de joacă, de studiu, sau un dormitor confortabil.

SĂGETĂTOR Începeţi lucruri noi, care să vă propulseze în carieră, şi să declanşeze adrenalina, de care o să fiţi dependenţi vreo două luni. O s-aveţi succes cu grupul fie la şcoală, la serviciu, fie la activităţile din timpul liber, şi o să vă faceţi planuri şi pentru perioada de vară, să vă faceţi concediul împreună.

CAPRICORN Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să luaţi mai mulţi bani, să vă permiteţi un concediu, că lumea, la vară, să vă priască. Se pare c-o să cereţi mai mulţi bani şefului, iar în cel mai bun caz o să vi se mărească automat, venitul lunar, c-or să vi se adauge nişte sporuri, bonuri valorice.

VĂRSĂTOR O să vă îngrijiţi mai mult de voi, poate faceţi o schimbare de look, vă reînnoiţi garderoba, vă duceţi la doctor, să vedeţi cum staţi cu sănătatea. Se poate să vă implicaţi în mai multe activităţi care or să v-aducă beneficii de imagine şi o să câştigaţi şi bani, dacă daţi de un sponsor generos care să investească în voi.

PEŞTI Vi se oferă şansa de a ieşi la rampă cu ceva care să vă reprezinte şi să daţi de oameni interesaţi, de produsul muncii voastre. O s-aveţi de unde să luaţi nişte bani în plus, poate alegeţi o colaborare avantajoasă ca timp şi în cazul în care vreţi să vă luaţi o casă, ori o maşină poate apelaţi la un credit bancar.

Sursa horoscopnetisandu.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top