Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 martie 2018. O zodie își schimbă locul de muncă astăzi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 5 martie 2018. Ei sunt nativii care încep o viață excelentă

Horoscop 5 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. Să fim pe recepţie c-or s-apară situaţii ofertante pe care-ar fi bine să nu le scăpăm printre degete, că nu-s aşa dese astfel de ocazii.

BERBEC

Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta în speranţa c-o să aveţi destulă iubire în inimă şi care să facă posibilă convieţuirea.

Sunt nişte urgente care vă pun în stare de alertă, dar o să puneţi toate mecanismele în mişcare să rezolvaţi rapid şi eficient ce va iese-n cale.

TAUR

Se poate să vă bată gândul să legalizaţi relaţia de cuplu s-o sfinţiţi şi la biserică, ori poate o să vă reînnoiţi jurămintele în week-end.

Vă puteţi găsi ceva şi mai bun de lucru, o să vă asiguraţi venituri constante şi o să vă fie mai uşor cu plata ratelor, în mod special, dar şi cu cea a facturilor.

GEMENI

Cineva de care v-aţi ataşat sufleteşte va da un semn de viaţă după o lungă absenţa şi o să vedeţi ce simte pentru voi dup-așa o pauză.

Poate-abia acum or să vă remarce şefii eforturile, calitatea muncii voastre şi o să aveţi de câştigat bani, un nou angajament sau o prelungire a celui vechi.

Horoscop Neti Sandu 5 martie 2018

RAC

Poate mai investiţi nişte bani în casă, c-au rămas nişte lucruri de cumpărat ca să vă asiguraţi că aveţi tot ce trebuie şi voi şi ai voştri.

Se observă nişte beneficii de pe urma activităţilor din particular şi o să lucraţi o oră, două şi de-aici înainte ca să vă suplimentaţi veniturile.

LEU

Poate abia acum vi se plătesc orele suplimentare şi alte munci de la care nu v-aţi sustras la momentul respectiv.

Poate va trebui să linvestiti nişte bani în reparaţia maşinii şi dacă vi se spune că nu mai are viaţă lungă poate faceţi un efort financiar să vă luaţi alta când o să strângeţi bani.

FECIOARĂ

Relaţia de cuplu se rescrie frumos şi va pregătiri de o nouă etapă, poate-o să deveniţi părinţi, dacă sunteţi amândoi de acord în această privinţă.

Poate-ncepeti de luni discuţia pe marginea unei afaceri care v-ar aduce bani şi o să vă şi placă ce faceţi, c-o fi ceva nou şi incitant.

CITEȘTE MAI DEPARTE HOROSCOPUL DE AZI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top