Horoscop Neti Sandu 5 octombrie – Cadou frumoase de la persoana iubită

Andreea Marinescu
05.10.2019
Horoscop Neti Sandu 5 octombrie – Cadou frumoase de la persoana iubită

Horoscop Neti Sandu 5 octombrie 2019. Vibraţia zilei este 5 şi un pic de spirit de aventura nu strică.

Horoscop 5 octombrie 2019 BALANŢA

Poate vă face o vizită cineva la care ţineţi şi o să fie un balsam sufletesc, după o săptămână agitată. O să aveţi cu cine să petreceţi o zi minunată şi să vă faceţi planuri pentru o serie de mondenităţi – de sezon şi trebuie să fiţi şi voi în cărţi pe-acolo.

Horoscop 5 octombrie 2019 SCORPION

Se poate să le faceţi copiilor o surpriză, îi duceţi în parcul de distracţii, în locurile de joacă preferate. Aveţi chef de plimbare, vă duceţi chiar şi-ntr-o drumeţie şi vă rupeţi de zgomotul oraşului, sau de monotonia zonei în care locuiţi şi-ncercati o schimbare.

Horoscop 5 octombrie 2019 SĂGETĂTOR

O stare de bine pe care-o să le-o împărtăşiţi celor dragi în timpul unei excursii sau la vreo petrecere. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care vibraţi la unison, poate desfăşuraţi o activitate de timp liber şi o să fie revigorant pentru toată lumea.

Horoscop 5 octombrie 2019 CAPRICORN

O să aflaţi o veste care să v-aducă mai aproape de ţelul pe care-l aveţi, o casă, o maşină, sau poate să va-ntemeiați o familie. E cineva interesat de voi, poate fi viitorul vostru partener de viaţă, dacă veţi găsi la el toate calităţile celui de care aveţi nevoie pentru totdeauana.

Horoscop 5 octombrie 2019 VĂRSĂTOR

E un moment numai bun ca să vă recâştigaţi locul în inima unei persoane pe care o iubiţi şi o-ţi fi dezamăgit-o, din păcate. O să activaţi mai des pe scenă socială, vă puteţi asocia cu nişte oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să fiţi la înălţime, mult mai vizibili.

Horoscop 5 octombrie 2019 PEŞTI

Se poate să primiţi un cadou de la fiinţa iubită şi să vă vina şi vouă o idee de cadou cu care să-l luaţi prin surprindere pe partener. Se pare că o să dizlocați o sumă de bani ca să vă mişcaţi, poate vă luaţi cazare într-o staţiune de agrement pentru o noapte, asta dacă n-o să vă invite nişte prieteni să înoptați la ei.

Horoscop 5 octombrie 2019 BERBEC

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi simţiţi la fel, aşa o să se-ntâmple. O să vă-ntâlniţi cu mai vechi şi mai noi prieteni la ceremonia la care o s-ajungeţi la un moment dat pentru c-o s-aveţi mai multe pe listă.

Horoscop 5 octombrie 2019 TAUR

Poate aflaţi dacă se mută cu voi cineva care s-a decis să trăiţi sub acelaşi acoperiş, să va-ntemeiati o familie. E o zi aniversară, poate fi un botez, e un motiv să vă daţi întâlnire cu cineva care va face să uitaţi de griji, datorii, de oboseală şi să vă încărcaţi bateriile.

Horoscop 5 octombrie 2019 GEMENI

O să petreceţi un timp de calitate cu omul drag, poate desfăşuraţi o activitate care să vă relaxeze. Poate ocazionaţi un rendez-vous cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, dar pân-acum n-aţi avut curaj să ieşiţi la cafea, acum însă e un moment bun.

Horoscop 5 octombrie 2019 RAC

Se poate să vă invite cineva la un botez, e o sărbătoare care-o să v-aducă bucurie şi vă oferă prilejul să revedeţi oameni dragi. Poate-i chemaţi pe nişte prieteni, rude, să chefuiţi, să povestiţi ce-aţi mai făcut, ce planuri aveţi, şi-o să aveţi parte de o după-amiază şi seara plăcute.

Horoscop 5 octombrie 2019 LEU

Poate-aveti ocazia să aflaţi ceva despre o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi şi faceţi o vizionare, vă consultaţi cu familia. Se poate să plecaţi pe undeva în plimbare şi să vă prindă bine să schimbaţi peisajul, să vă mai opriţi pe la vreun prieten care locuieşte prin zona respectivă, să vă hrăniţi
sufleteşte.

Horoscop 5 octombrie 2019 FECIOARĂ

Va caută cineva care spera să primească un răspuns încurajator de la voi şi o să vă analizaţi starea emoţională să vedeţi ce-o să-i spuneţi. O să le dedicaţi, poate, mai mult timp copiilor, îi duceţi în parcul de distracţii, într-o staţiune de agrement şi rămâneţi şi peste noapte, dacă nu vă cheamă nimeni şi nimic acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *