Horoscop Neti Sandu 6 august 2018. Zodiile care își rescriu povestea de amor

06.08.2018
Horoscop Neti Sandu 6 august 2018. Zodiile care își rescriu povestea de amor

Horoscop Neti Sandu 6 august 2018. Este o zi spectaculoasă din multe puncte de vedere. Pentru anumite zodii, această zi este benefică rezolvării problemelor amoroase.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem un zid de protecţie, să-i scutim pe ai noştri de suferinţă.

(LEU)
Puteţi face încă un hei-rup să daţi gata o situaţie care v-a ţinut încordaţi şi n-aţi putut progresa pe linie profesională, în carieră.

(FECIOARĂ)
Sunt şanse să mai faceţi rost de nişte bani din surse colaterale, poate vă-ncumetați la o colaborare, dacă nu cumva o să vreţi să vă schimbaţi serviciul.

(BALANŢA)
O s-aveţi de dus muncă de lămurire cu membri unui grup, să se respecte nişte reguli, fără de care nu puteţi avea succes, că trebuie să trageţi toţi la aceeaşi căruţă

(SCORPION)
Poate vă trebuie să daţi concurs ca să ocupaţi un post, să fiţi admişi la o şcoală, să fiţi preferaţi înaintea altora, să obţineţi o titularizare.

(SĂGETĂTOR)
Vă contactează nişte posibili parteneri de afaceri să puneţi umărul la un proiect care vă poate aduce şi bani şi notorietate – şi vedeţi ce le spuneţi.

(CAPRICORN)
Sunteţi pe punctul de a face nişte schimbări pentru că vreţi să vă meargă mai bine şi la serviciu şi acasă, în relaţia de cuplu – şi-ntr-adevăr o să fie armonie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *