Connect with us
Horoscop Neti Sandu, 12 martie 2018 - O zodie are mare noroc la bani astăzi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 6 februarie 2017. Schimbări de locuință pentru acești nativi

Horoscop Neti Sandu 6 februarie 2017. O să găsim în noi resursele care să declanşeze lucrurile de care-avem mare nevoie, să ne depăşim, practic, limitele, să ne facem o altfel de viaţă, mult mai bună. 

BERBEC

Prietenii or să insiste să petreceţi un timp, după orele de program, să practicaţi un sport, să vă duceţi la nişte cursuri împreună, sau la reuniuni mondene.

Poate nimeriţi o minivacanţă mai ieftină în oraşul preferat şi o să scoateţi din banii de la secret ca să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu.

TAUR

E posibil să vă refaceţi viaţa sentimentală şi să depăşiţi toate problemele cu care v-aţi confruntat în ultima vreme.

Posibile negocieri care se pot încheia în favoarea voastră şi o să începeţi lucrul la un proiect care să v-aducă succes şi bani – sunt şanse să semnaţi contracte, colaborări.

GEMENI

Încă se mai poate să salvaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă mutaţi în casă nouă, dacă n-aveţi o locuinţă ca lumea.

Vă pregătiţi de o relansare şi o să beneficiaţi de sprijunul unor oameni competenţi, şi chiar dacă vor fi şi tensiuni în cadrul grupului o să faceţi lucruri de calitate.

Horoscop Neti Sandu 6 februarie 2017

RAC

Relaţia voastră de cuplu o să treacă printr-o fază mai rece, dar ea se mai aşează, va fi mai profundă şi stabilă, trebuie avut însă răbdare.

O să puteţi lua un credit bancar sau să mai cereţi o suplimentare, ca să vă fie mai uşor cu restul cheltuielilor lunare, sau poate acum s-au adunat prea multe.

LEU

La voi relaţia de cuplu se nuanţează frumos în perioada asta şi o să puteţi întâlni pe cineva dacă n-aveţi partener, iar unii dintre voi vă puteţi căsători.

O să reglaţi tot felul de chestiuni legate de serviciu, dar şi de viaţa personală, şi-o să vă simţiţi mult mai degajaţi, o să vă ocupaţi, în sfârşit şi de voi.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de o serie de reuşite în cămin, cumpăraţi lucruri noi, reparaţi, ori puteţi construi ceva pe lângă casă.

Se pare c-or să fie vreo două săptămâni intense la serviciu, dar sunt promisiuni de bani şi de o postură mai la vedere, ca să vă fie răsplătite muncă, devotamentul.

Horoscop Neti Sandu 6 februarie 2017

BALANŢĂ

Poate vă schimbaţi programul de lucru şi-o s-aveţi mai mult timp pentru copii, să-i duceţi la cursuri, la joacă, la distracţie.

Se poate să vă simţiţi atraşi de un nou domeniu de studiu, sau în care să vă lansaţi pe linie profesională şi o să daţi de oameni care să vă îndrume şi să vă susţină.

SCORPION

Se poate să aveţi parte de o vizită neaşteptată, poate ieşiţi la o cină în oraş, sunt lucruri importante de vorbit.

Primiţi încurajări din partea unor oameni care văd în voi un potenţial care poate fi folosit la maximum anul ăsta şi or să vă convingă să-ncepeti lucruri noi.

SĂGETĂTOR

O să puteţi semna acte să vă duceţi la examene şi să meargă totul bine, să excelaţi chiar.

O să acceleraţi ritmul de lucru, şi poate o să vă dublaţi veniturile, să faceţi față cheltuielilor, deloc puţine din perioada imediat următoare.

Horoscop Neti Sandu 6 februarie 2017

CAPRICORN

Segmentul sănătate – e vulnerabil timp de vreo patru luni şi ar fi bine să vă-ngrijiți, să nu lăsaţi să se cronicizeze vreo boală.

Sunteţi pe punctul de a semna un contract şi de a mai face un pas în carieră şi se poate să vă fie mai greu cu toate obligaţiile, dar rezultatul final să fie unul valoros.

VĂRSĂTOR

Poate vă mai ocupaţi şi de voi, vă luaţi abonament la o sală de sport, la spa, să vă destindeţi, c-aţi avut atâtea pe cap.

Se pare c-or să apara noi provocări pe linie profesională şi o să faceţi alegeri înţelepte, o să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă asiguraţi venituri consistente.

PEŞTI

Aţi putea clarifica o situaţie care va ţine pe loc, nu va da posibilitatea să deveniţi proprietari, sau titulari pe un post.

Poate va trebui să mai strângeţi nişte bani ca să vă luaţi o maşină, ori ca să rezolvaţi nişte probleme de sănătate, să faceţi investigaţii medicale şi să luaţi un tratament.

Sursa: horoscopnetisandu.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top