Connect with us
Horoscop Neti Sandu 7 august 2018. O zodie întâmpină probleme financiare azi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 7 august 2018. O zodie întâmpină probleme financiare azi

Horoscop Neti Sandu 7 august 2018. Astrologul Neti Sandu dezvăluie care sunt principalele previziuni pentru fiecare zodie și care este vibrația zilei.

Horoscop Neti Sandu 7 august 2018

Încă mai avem de făcut rectificări, să ne interesăm dacă tot ce-am transmis a ajuns unde trebuie şi s-a şi înţeles exact ce-am vrut să spunem şi o să ne liniştim.

Vibraţia zilei este 7 şi o să mai facem încă un pas spre înţelepciune.

LEU: Se-ntâmplă nişte lucruri la care visaţi demult, să vi se dea un proiect anume, să primiţi o aprobare, să apară şi un surplus salarial şi să vă declaraţi mulţumiţi.

FECIOARĂ: Ar avea de unde să vă intre nişte bani, pot fi şi din salariu, al vostru, al partenerului de cuplu, dar şi din surse suplimentare, poate-ați vândut ceva, sau dintr-o colaborare.

BALANŢĂ: Apar noutăţi îmbucurătoare, poate daţi refresh înfăţişării, vă cumpăraţi câte ceva nou de-mbrăcat, de-ncălțat, vă pregătiţi look-ul de vacanţă.

SCORPION: Poate vi se aprobă o muncă în particular şi o să vi se rotunjească veniturile, o să aveţi un nivel de trăi şi mai bun şi trebuie păstrat.

SĂGETĂTOR: Voi v-aţi putea reprofila, să găsiţi altceva care să vi se potrivească şi să plecaţi în afară la studii sau să lucraţi, dacă va surâde ideea.

CAPRICORN: Se pare că v-au rămas nite facturi neplătite, poate-ați împrumtat nişte bani şi a venit scadenţa, e bine să fiţi cu toate plăţile la zi.

VĂRSĂTOR: Poate revine cineva cu o ofertă de muncă şi dacă v-aţi mai eliberat poate vă mai luaţi încă un job şi vedeţi cum merge, dacă rezistaţi fizic.

PEŞTI: E posibil să vă apucaţi de o curăţenie generală, să mai aruncaţi din lucrurile vechi, mai daţi o zugrăveală, schimbaţi aerul în casă, sporiţi gradul de confort.

BERBEC: Poate vă asociaţi cu nişte oameni să vă implicaţi într-un proiect de timp liber şi care, la un moment dat, poate să v-aducă şi bani, dacă nu chiar de la-nceput. CITEȘTE CONTINUAREA AICI, PE ȘTIRILEPROTV.RO

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top