Connect with us
Horoscop Neti Sandu 22 martie 2018. O zodie, tot mai aproape de căsătorie azi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 7 martie 2018. Bani şi câştiguri considerabile pentru aceşti nativi

Horoscop 7 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste, de vizita cuiva, de o aprobare, de un câştig bănesc, pot fi mai multe lucruri care să ne răsplătească după un lung efort şi aşteptare.

Citeşte previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC: O stare sufletească mult mai bună şi-o să luaţi decizii importante referitoare la viaţa de cuplu, vă căsătoriţi, o să deveniţi părinţi.

Încep să se-adune banii pe care nu i-aţi luat la timp, poate aţi vândut ceva şi-acum vi se virează banii în bancă, şi-o să strângeţi un capital.

TAUR: Şi voi o să vă puteţi reface viaţa sentimentală, să-ntâlniţi pe cineva şi să vă bucuraţi de o viaţă fericită, în doi.

Poate vă puneţi de acord cu nişte angajatori în privinţa plăţii, a programului de lucru şi a datei când să-ncepeți munca la proiectul respectiv.

GEMENI: Poate-i pregătiţi partenerului de cuplu o surpriză, o escapadă turistică şi păstraţi secretul până vineri când o să plecaţi.

La voi apar noutăţi la serviciu, pot fi şi bani, dar şi proiecte care să vă pună în valoare, să câştigaţi un plus de notorietate.

Horoscop Neti Sandu 7 martie 2018

RAC: O veste bună legată de copii, c-o s-aveţi, sau în familie se va naşte unul, şi o să începeţi pregătirile.

Vă pregătiţi de o schimbare, unii în sfera profesională, alţii în cea personală şi poate chiar şi-şi, pentru că e generos cerul cu voi, anul ăsta.

LEU: Poate faceţi o rezervare într-o staţiune de agrement, să vă duceţi cu fiinţa iubită la relaş, faceţi şi un pic de mişcare.

Se poate să vă luaţi casă, cu împrumut de la bancă, vă gândiţi şi să vă schimbaţi maşina, dacă s-au cam dus piesele, trebuie văzut care sunt priorităţile.

FECIOARĂ: Poate vreţi şi voi să vă aşezaţi la casa voastră, să deveniţi o familie, s-aveţi copii, dacă aţi ajuns la concluzia că omul de lângă voi e tot ce vă trebuie.

Puteţi semna acte, să obţineţi un rezultat favorabil de la o instanţă judecătorească, şi o să vă faceţi planuri de viaţă cu bătaie lungă.

CITEŞTE MAI DEPARTE HOROSCOPUL AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top