Horoscop Neti Sandu 8 august. Nativii care vor recupera o suma de bani

08.08.2018
Horoscop Neti Sandu 8 august. Nativii care vor recupera o suma de bani

Neti Sandu prezină horoscopul zilei de 8 august 2018. O să ne bucurăm de veştile pe care le vom primi şi vor fi adevărate stimulente că să-ncepem acele lucruri noi la care visam de multă vreme.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie.

BERBEC: Cineva despre care credeaţi că v-a dat uitării o să vină să vă faceţi planuri de vacanţă, de colaborat a ceva pe linie profesională, sau de locuit împreună.

TAUR: O să mai cheltuiţi nişte bani ca să vă punţi casa la punct şi să daţi o fugă sintr-o staţiune de agrement, la relaş, să vă feraceti după atâta efort şi consum nervos.

GEMENI: Se pare că va trebui să reglaţi situaţia financiară ca să acoperiţi toate cheltuielile din perioada asta, să lichidaţi restanțele, să vă puteţi ocupa şi de voi.

Horoscop Neti Sandu 8 august

RAC: E bine să treceţi în evista toate ratele, facturile şi ce ştiţi că mai aveţi de plătit ca să nu trebuiască să daţi mai mulţi bani odată când vă-ntoarceţi din concediu.

LEU: O să aflaţi ce lucruri v-au rămas nefinalizate, deşi aţi crezut că v-aţi achitat, onorabil de toate obligaţiile şi o să daţi drumul proiectelor noi.

FECIOARĂ: V-aţi putea face o programare la medic dacă pentru consult analize, fie şi preventiv, ca să nu vă treziţi cu surprize neplăcute în vacanţă.

Horoscop Neti Sandu 8 august

BALANŢĂ: La voi apar noutăţi în plan sentimental, şi o să vă convingeţi, odată în plus, că nu puteţi trăi singuri, sau fără cineva anume – unii dintre voi.

SCORPION: Poate abia acum vi se aprobă o cerere, după ce-aţi aşteptat o groază de timp şi o să începeţi muncă sau vă luaţi casă, vă schimbaţi maşina.

SĂGETĂTOR: De la cineva aflat departe de voi o să primiţi o veste bună, că vine, sau că vă cheamă acolo unde locuieşte şi asta poate însemna o şansă de a fi fericiţi.

Horoscop Neti Sandu 8 august

CAPRICORN: O să vă primiţi înapoi banii pe care i-aţi cerut de la începutul anului şi pe care o să-i puneţi de-o parte pentru concediu şi alte lucruri obligatorii.

VĂRSĂTOR: Se poate să reluaţi o negociere ca să obţineţi, totuşi, ce v-aţi propus, să-ncepeți şi munca asta ca să vină cât mai repede banii.

PEŞTI: V-apucaţi de renovarea locuinţei, sau sunteţi aproape de final şi o să scăpaţi de-o grijă, să vă puteţi ocupa şi de voi, să vă refaceţi tonusul, să fiţi optimişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *