Connect with us
Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2020, gemenii sunt plini de idei bune

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2020, gemenii sunt plini de idei bune

Neti Sandu a prezentat horoscop zilnic 8 octombrie 2020 la Pro TV. Ziua este în general bună pentru toate zodiile, iar Neti spune că trebuie să vedem lucrurile din mai multe unghiuri înainte să acționăm. Cifra zilei de miercuri este 8, un număr puternic, care aduce răspunsuri, dar pune și probleme.

Horoscop zilnic Neti Sandu 8 septembrie 2020

Balanță – Te implici foarte mult să rezolvi o cauză sau un proiect foarte important. Asta îți consumă timp, dar nu trebuie să pierzi toată energia pentru asta. O să apară oferte de job.

Scorpion – O persoană din trecut își face apariția și vine cu o soluție pe care o cauți de mult.  Nu te mai agita atât de mult să rezolvi problemele altora.

Săgetător – Răspunsuri clare vin pentru tine astăzi, răspunsuri pe care le aștepți de foarte mult timp. Neti Sandu te sfătuiește să ai grijă ce soluție alegi, pentru că primești mai multe variante. Cântărește bine.

Capricorn – Familia îți ocupă mult timp astăzi, te străduiești să faci pentru fiecare membru ceva și trebuie să le rezolvi celor din neam care nu pot problemele.

Vărsător – Este posibil sa fiti irascibil si sa nu aveti rabdare pentru a finaliza o lucrare care este deja in intarziere. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va pripiti, pentru ca riscati sa stricati si ce ati facut pana acum. Evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata! Nu este o zi buna pentru calatorii, fiindca sunteti predispus la accidente.

Pești – 8 octombrie una din puținele zile fașcinante pe care le mai ai în 2020. Profită de oportunitățile pe care le ai, de care te lovești, pe care le primești și culege tot ce este bun din ziua de azi, te va ajuta mult în perioada următoare.

Berbec – Fă un pas înapoi și analizează mai bine ce te-a făcut să te separi de oamenii dragi ție. Dacă ai hotărât să pleci dintr-un loc, analizează mai bine și dacă simți că vrei să te întorci înapoi.

Taur – Bani se arată-n zare și vin numai bine, într-un moment taman bun. Aveai nevoie de ei, ai și pe ce să-i cheltuiești și cu această ocazie reușeușeti să tai din datorii și aproape ajungi la zero, asta îți conferă liniștea pe care o cauți.

Gemeni – Ești plin de idei, participi cu succes la cursuri online. Ai noroc și la bani astăzi, iar ziua de 8 octombrie 2020 va rămâne memorabilă pentru voi.

Rac – Te trezești plin de energie, toate ies azi ca trase cu liniarul. Ai mare viziune în orice provocare și mergi pe intuiție.

Leu – De multă vreme ai impresia că stagnezi, ei, astrele ți-au pregătit în horoscopul din 8 octombrie prezentat de Neti Sandu veștile pe care le așteptai. Vei avea de lucru, proiecte noi.

Fecioară – Ți e oferă un post important și ești pe care să-l accepți, provocări în carieră.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top