Connect with us
Horoscop Neti Sandu 9 martie 2018. O zodie depăşeşte un moment greu, alta primeşte bani

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 9 martie 2018. O zodie depăşeşte un moment greu, alta primeşte bani

Horoscop 9 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. E sărbătoarea mucenicilor şi poate o să găsim fiecare dintre noi ceva de oferit. Gest de care se vor bucura de orice gest pe care-o să-l facem, c-o să fie din inimă, şi nu din interes. 

Citeşte horoscopul complet pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Poate alegeţi o destinaţie de minivacanţă, să plecaţi cu ai voştri pe undeva. Luaţi o porţie de respiro şi faceţi mişcare.

Prezenţa unor oameni dragi se va dovedi salvatoare şi o să faceţi progrese atât la slujbă. Progrese o să fie în viaţa personală, o să daţi zor să vă atingeţi nişte obiective.

TAUR

Vă puteţi asocia cu cineva ca să câştigaţi nişte bani în plus şi ideile or să vă tot vina pe parcurs, o să vedeţi.

Sunt lucruri de suflet pe care le puteţi face pentru cineva pe care îl iubiţi şi o să vă recăpătaţi o linişte sufletească. Liniste pe care o pierduserăţi, din cauza problemelor.

Horoscop Neti Sandu 9 martie 2018

GEMENI

O să vă faceţi program de vizite şi plimbări cu partenerul de cuplu, poate chiar daţi o fugă prin împrejurimi.

Poate-i scoateţi la o cafea pe cei care vor să faceţi afaceri împreună şi puteţi face o înţelegere verbală pentru început. De luni încolo puneţi totul pe hârtie şi semnaţi contractul.

RAC

E posibil să luaţi nişte bani atât de la serviciu, cât şi din particular şi o să aveţi de cheltuială, zilele astea, să vă descurcaţi frumos.

Se poate să vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să vă bucuraţi de suport din partea alor voştri. Important este că toată lumea o să pună umărul, să v-ajute cu câte ceva.

Horoscop Neti Sandu 9 martie 2018

LEU

Poate vă cheamă cineva în vizită prin ţară sau în străinătate, dacă nu vă e prea greu să ajungeţi acolo.

O să faceţi echipă cu cineva care simte şi gândeşte la fel ca voi şi dacă lucrurile merg bine vă puteţi căsători. Evenimentul ar avea loc anul ăsta sau anul viitor, până-n toamna lui 2019 se poate.

FECIOARĂ

Poate înaintaţi o cerere ca să primiţi nişte înlesniri şi se poate să aflaţi veşti bune de luni încolo.

Poate-i chemaţi pe la voi pe cei dragi, la o porţie de mucenici. Se poate s-aveţi de luat şi o decizie în familie, să vă meargă şi mai bine.

CITEŞTE MAI DEPARTE HOROSCOP COMPLET PENTRU FIECARE ZODIE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top