Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 26 octombrie - 1 noiembrie, Vorbește lumea. Adevărurile ies la iveală

Horoscop

Horoscop Nicoleta Svârlefus 26 octombrie – 1 noiembrie, Vorbește lumea. Adevărurile ies la iveală

Nicoleta Svârlefus a prezentat horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Horoscopul a fost prezentat la Vorbește lumea de la Pro TV. Începutul săptămânii este mai lent pentru majoritatea nativilor, iar finalul aduce rezultate clare, răspunsuri și soluții.

Multe zodii sunt încă perturbate de Mercur retrograd,dar acesta aduce și beneficii sau pentru unele zodii revelații și este o perioadă bună de acumulare, învățare.

Majoritatea zodiilor au energie și sunt pe cai mari săptămâna asta, spune astrologul Nicoleta Svârlefus.

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Berbec

Persistă tensiunile din zona profesională, trebuie să depuneți foarte mult efort pentru a susține eforturile. Nu va luati mai mult decat puteti duce, mai ales in aceasta săptămână când sunt destul de intense trăirile. Reconcilieri in relații, discutați din altă perspectivă. Pe zona finațelor răsturnări de situație

Taur

Este o saptamana importată se formează aspectul de luna Plină fix în semnul vostru zodiacal, mare atentie la toate mesajele care ajung la voi, puteti să aveți multe revelatii. Acum vă dați seama ce pași sunt necesari, căpătați să vă desprindeți de lucrurile toxice și relațiile de acest fel. Se reconfigurează echipa la job, dar se îndulcește

Gemeni

Săptmana începe cu mult înspirație, cu idei noi,chiar dacă nu aveți multe strategii lăsați-vă inspirați. Pentru unii gemeni săptămâna aduce și experiențe romantice. Evenimente și experiențe frumoase. Atenție la sănătate, v-ți suprasolicitat. Este momentul să schimbați ceva în stilul vostru de viață.

Rac

Începutul unei perioade în care vă raportați altfel la prieteni ,la grupuri, chiar dacă veți deranja anumite persoane din preajmă. Trebuie să faceți curățenie în anturajul vostru. La mijlocul săptămânii multe eforturi direcționate către zona carierei. Este important să fiți combativi, evitați exagerările.

Peștii află adevăruri ascunse, Nicoleta Svârlefus le recomandă răbdare

Nicoleta Svarlefus horoscop saptamanal 26 octombrie - 1 noiembrie

Nicoleta Svarlefus horoscop saptamanal 26 octombrie – 1 noiembrie

Leu

În primele zile ale săptămânii câștiguri financiare nesperate, nu vă așteptați neapărat la acest sprijin, dar fiți deschiși. Spre mijlocul săptămânii planurile reies. Este posibil ca unii lei să recurgă la mijloace mai agresive pentru a obține răspunuri.

Fecioară

Mercur este în continuare retrograd, tot  ce faceți trebuie să faceți cu minimul de resurse. Ascultați mai mult, vorbiți mai puțin. Evitați orice indiscreție este o perioadă de a se lămuri în aspectele vieții. Venus întră în zona banilor și pentru voi există un noroc. Veșt bune din punct de vedere financiar.

Balanță

Venus întră în balanță pe 28 octombrie, vă simțiți din ce în ce mai bine, aveți mai mult optimism, seninătate. Puteți da dovadă de tot farmecul de care dispuneți. Aveți tendița de a aborda prea romantic lucrurile. Mercur face cale întoarsă este ca și cum ceva a rămas nerezolvat.

Scorpion

O săptămâna importantă, Luna Plină aduce constientizări prețioase leate de relații, colaborări. Vă puteți da seama cu cine nu mai vreți să mergeți împreună de acum în colo sau un partener se răzgândește brusc. Există și finalizări de discuții și propuneri foarte intersante. Fiți dispuși să spuneți da.

Săgetător

Dispoziție medidativă, melancolică, atenția este spre familie și cămin. Însă miercuri și joi sunteți cu foarte multă energie și rezolvați cam tot ce vă propuneți. Fiți atenți la egosim, sunteți prea axat spre voi.

Capricorn

Destul de multă confuzie profesională este necesar să fiți foarte atenți la ce spuneți, cum vă folosiți cuvintele. Nu judecați ce auziți pentru că în felul acesta reușiți să mențineți niște relalii. Este destul de mult zbucim în viața voastră. La job sunteți susținut de o persoană.

Vărsător

Simțiți că ceva plutește în aer și nepărat știti ce se întâmplă. Schimbări în zona carieriei, decizii spectaculoase, pe care le aflați spre finalul săptămânii. Trebuie să vă bazați pe instinct. Antrenați-va mintea și spiritul.

Pești

Este necesar să vă concentrați asupra propriilor nevoi, sentimente. Este nevoie să vă îngrijiți mai mult. Demersuri financiare pentru a rezolva situațiile, mai ales că aveți suportul unui partener. Este edificator finalul de săptămână pentru aflarea unor adevăruri.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus la Pro TV, pe 26 octombrie pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, prezentat la Vorbește Lumea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top