Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Horoscop

Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru anul 2019. Cine are un an de neuitat

Horoscop 2019 Nicoleta Svârlefus. Astrologul Nicoleta Svârlefus a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro Tv ce ne așteaptă în anul 2019.

Iată care sunt zodiile care vor avea un an de neuitat, dar și cine va avea un an dificil și care vor fi provocările fiecărei zodii:

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Berbec

Are un an al schimbărilor din punct de vedere partenerial. Schimbă ce nu a schimbat 7 ani de zile, mai ales până în luna martie. Începe parteneriate noi.

Din martie, Uranus se instalează în Taur pentru 7 ani, pentru ei, începe o etapă de schimbări, surprize, instabilitate din punct de vedere financiar.

Berbecii au un an provocator, au un an de învățat lecții. Vor câștiga, vor învăța lecții. Roadele vor fi pe măsura efortului depus. Pot învăța lucruri noi, pot călători și în străinătate.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Taur

Un an spectaculos, începe un an bun pentru ei. În martie, Uranus se instalează în semnul Taurului și vor fi de nerecunoscut. Își vor dori mai multă libertate. Un potențial creator.

Posibilitatea unui divorț, vor schimba lucruri, pot începe lucruri, relații altfel, un altfel de a funcționa, mai multă libertate. Au de învățat în acest an, să nu facă rabat. Cei care au de dat examene, să se ocupe de tot ce înseamnă evoluția lor, îi va ajuta din 2020. Să își asculte intuiția și să schimbe jobul.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Gemeni

Se expun mai mult, sunt chemați la rampă, sunt văzuți, nu pot să stea discreți. Ce trebuie să facă – să trieze relațiile care li se potrivesc de cele care nu li se potrivesc.

Să fie dispuși să participe la tot felul de evenimente, nu mai au succes prin muncă, ci mai mult prin relații. Din punct de vedere finaciar – dezicii importante, cei care vor să facă investiții pe termen lung, să ia decizii de acest gen, credite.

E posibil să se asocieze cu cineva sau să se rupă de cineva. Să fie cumpătați. Să aibă grijă la sănătate. Din martie, zona sănătății este mai discretă pentru ei. Cei care s-au neglijat pot avea mai multe simptome ciudate, alergii. Să înțeleagă de unde vin aceste simptome ca să știe cum să le trateze.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Rac

Majoritatea eclipselor se așază pe semnul lor. Au de luat decizii. Nu mai trebuie să facă compromisuri, să nu mai accepte niște lucruri la nivel relațional, să schimbe în mod fundamental la tot ce înseamnă tot ce înseamnă relațiile lor.

Pot rupe relații lungi de 9 ani, să ia taurul de coarne și să facă schimbări fundamentale. Și în cazul muncii. Din punct de vedere al carierei, nu mai au aceeași stabilitate. Din martie, Uranus părăsește casa Carierei Racilor și vor avea mai multă claritate.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Leu

Sunt mai optimiști, mai creativi, sunt mai dispuși să iubească. Au foarte mult curaj și îndrăzneală. Greu stau să nu fie văzuți. Pe zona sănătății și a mediului de lucru ar trebui să facă niște schimbări. Să facă schimbări în alimentație, în modul în care arată.

Trec dincolo de limitele pe care le au și nu țin cont de nivelul lor energetic. Uranus va sta 7 ani de zile în zona carierei Leilor.

Citește continuarea pe teotrandafir.com!

Citește și: HOROSCOP 2019 Mihai Voropchievici. Racii vor avea un an pur şi simplu fabulos. Vărsătorii vor câștiga foarte mulți bani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top