Connect with us
Horoscop nocturn Cristina Demetrescu. Astrologul a dezvăluit cum sunt visele tale influențate în funcție de intrarea Lunii în diferite zodii.

Horoscop

Horoscop nocturn Cristina Demetrescu. Cum îți influențează Luna visele

Astrologul Cristina Demetrescu este de părere că visele sunt fenomene complexe, care își pot găsi semnificația în astrologie. Ea este de părere că atunci când noaptea se lasă, influența astrelor nu dispare, ba chiar poate fi foarte puternică uneori.

Conform Cristinei Demetrescu, cel mai puternic astru care guvernează noaptea și somnul este Luna, iar Neptun, prin poziția și aspectele pe care le face cu celelalte planete, oferă simbolistica viselor. Dacă Neptun face scenariul viselor, Luna este cea care regizează aceste imagini care ne apar noaptea în somn.

Urcând cele douăsprezece trepte ale Zodiacului, Luna va da o nouă conotație viselor, la aproximativ două zile și jumătate. Nu ar fi foarte complicat să vă procurați un tabel cu fazele Lunii și să vă interpretați astfel singuri visele, susține Cristina Demetrescu, într-un articol apărut în revista Lumea Misterelor.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop nocturn Cristina Demtrescu – Ce îți dezvăluie visele

Luna în Berbec – Intrând în semnul Berbecului ea ne poate ajută să ne visăm copilăria sau să găsim soluții la problemele de peste zi. Sunt vise ce dau informații legate de viitorul foarte apropiat. Visele vor fi deseori agitate și ne vom trezi obosiți.

Luna în Taur preschimbă alb/negrul viselor obișnuite, dându-la acestora culoare și frumusețe. Când Luna radiază din această direcție, ne vom trezi mai conștienți de adevăratele valori pe care le avem în viață, pe care nu știm să le apreciem corect. Ne vom visa șansele de câștig material.

Luna în Gemeni scoate la iveală informații și cunoștințe din subconștient sau din memoria cauzală și ne vom întreba a doua zi de unde am știut în vis să recităm o poezie întreagă, pe care nu ne amintim că am fi învățat-o.

Citește continuarea în pagina următoare!!!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top