Connect with us

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu banii în perioada cu Mercur retrograd

Horoscop Oana Hanganu pentru perioada cu Mercur retrograd. Află cum stai cu banii între 13 august și 5 septembrie, în funcție de zodie!

În data de 13 august, Mercur, planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor, își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară.
Acesta se va încheia în data de 5 septembrie și, până atunci, va afecta domeniile patronate de planeta Mercur.

Situația financiară a zodiilor va fi, la rândul ei, afectată de Mercur retrograd.

Citește Horoscopul banilor pentru perioada cu Mercur retrograd!

BERBEC

În cazul Berbecilor, Mercur retrograd poate provoca probleme financiare la locul de muncă (de la tăieri de salarii, la sancțiuni).
Dar pentru că îl au pe Marele Benefic Jupiter în casa Parteneriatelor din astrogramă, Berbecii vor găsi și aliați, și finanțatori.

TAUR

Mercur retrograd poate provoca tensiuni în cuplu din cauza bugetului comun, dar Taurii vor echilibra situația datorită unor prime sau promovări de la serviciu.

În plus, din 26 august, Venus se va muta în Leu, iar asta înseamnă, pentru Tauri, ajutor din partea familiei.

GEMENI

În cazul Gemenilor, Mercur retrograd poate provoca pierderi financiare sau cheltuieli neprevăzute pentru o casă ori pentru cineva din familie.
Dar Gemenii se pot baza pe ajutorul persoanei iubite sau pot câștiga bani dacă transformă un hobby într-o afacere personală.

RAC

Mercur retrograd poate provoca probleme legate de contracte, dar Marte îi va ajuta pe Raci să își apere interesele.
Racii nu vor duce lipsă de bani, pentru că Venus (Micul Benefic din astrologie) este în zodia lor până în 26 august și apoi se va muta în casa Banilor lor.

LEU

Cu Mercur retrograd în casa Banilor din astrograma lor, Leii trebuie să aibă grijă să nu-și piardă portofelul sau cardurile.
În plus, banii pot veni mai târziu decât era stabilit, la bancă se pot produce tot felul de încurcături sau în cont le vor intra sume mai mici decât se așteptau.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Oana Hanganu. Toate zodiile vor fi afectate!

Horoscop de weekend 12-13 august 2017. Necazuri pentru unii nativi!

FECIOARĂ

Cu Mercur retrograd chiar în zodia lor, Fecioarele vor dori să își schimbe viața, dar nu vor avea destule resurse personale.
Din fericire pentru ele, acum, în casa Banilor din astrogramă îl au pe Jupiter, care le va aduce soluții miraculoase, prin intermediul partenerilor (de viață sau de afaceri).

BALANȚA

Pentru Balanțe, Mercur retrograd poate accelera achitarea unor credite sau poate aduce câștiguri din reluarea unor proiecte sau colaborări din trecut.
Dar, Balanțele care nu vor rezista tentației de a cheltui exagerat în special pe obiecte scumpe sau pe schimbări de imagine vor rămâne fără niciun sfanț.

SCORPION

Mercur retrograd le va aduce Scorpionilor bani și cadouri de la prieteni. În ceea ce privește veniturile proprii, Scorpionii vor fi dezamăgiți.
Ei îl au pe Saturn în casa Banilor și asta înseamnă că vor munci foarte mult, dar câștigurile nu vor fi pe măsura așteptărilor.

SĂGETĂTOR

Mercur retrograd le poate aduce Săgetătorilor recompense pentru activități din trecut și, dacă e cazul, recuperarea unor sume datorate de foști angajatori.

Dar până în 5 septembrie, banii pentru activitățile curente vor veni cu întârziere. Să se înarmeze cu răbdare!

CAPRICORN

Pentru Capricorni, Mercur retrograd aduce încurcături în colaborările cu persoane din străinătate sau pierderi financiare în timpul călătoriilor.
Dar din 26 august, partenerul de viață va câștiga mai mulți bani, iar Capricornii vor beneficia de această schimbare.

VĂRSĂTOR

Mercur retrograd va afecta bugetul Vărsătorilor prin reducerea unor încasări, tăierea unor sporuri la serviciu, cheltuieli neprevăzute sau probleme financiare ale partenerului de viață.
Pentru ei, soluția poate veni de la un prieten sau o rudă din străinătate.

PEȘTI

Mercur retrograd poate provoca sfârșitul unor colaborări, dar Peștii se pot baza pe partener sau pe copii.

Un alt aliat, pentru Pești, este Uranus, planeta Surprizelor, aflată în casa Banilor din astrograma lor. Uranus îi va ajuta să facă bani și din piatră seacă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top