Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Cum stai cu dragostea, până la sfârșitul anului 2019

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu Cum stai cu dragostea, până la sfârșitul anului 2019

Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârșitul anului 2019, în funcție de zodie. Racii sunt marii favoriți ai astrelor, pentru că Marele Benefic Jupiter va rămâne în sectorul Iubirii din astrograma lor, până în noiembrie. Din noiembrie, Jupiter va intra în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor, așa că va fi rândul acestora să aibă mare noroc în iubire.

Dar și tranzitul planetei Venus (”planeta Iubirii”), precum și aspectele importante pe care le formează aceasta cu alte astre, vor influența viața sentimentală a tuturor semnelor zodiacale până la sfârșitul lui 2019.

Iată cum stau cu dragostea, până la sfârșitul anului, cele 12 zodii:

 

rose3BERBEC

Viața sentimentală a zodiei Berbec, în a doua parte a anului, începe cu prezența planetelor Venus și Mercur în ”casa Iubirii” din astrograma lor, aducătoare de noroc.   Mai mult, până în noiembrie, în ”casa Iubirii” se află Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, aspect care le poate ”înlesni” nativilor Berbec întâlnirea cu sufletul-pereche.

O perioadă cu posibile mari schimbări în plan sentimental și partenerial va începe în jurul datei de 7 august și va dura timp de o lună de zile. Atunci, planeta Iubirii va acționa în sectorul Mariajului din astrograma generală a Berbecilor. Foarte mulți nativi se vor căsători în această perioadă sau se vor gândi serios la oficializarea relației.

Un moment important va fi Luna Nouă din 11 august, când în viața Berbecilor poate apărea o nouă iubire sau relația actuală va primi șansa unui nou început.

După data de 9 septembrie, Berbecii pot avea relații pline de pasiune sau pot fi tentați să se implice în aventuri secrete,  pentru că Venus se va muta în Scorpion și în ”casa a VIII-a” din astrograma lor. Acest sector din astrogramă se referă nu doar la avantajele financiare și materiale pe care nativii le obțin prin alții, dar și la senzualitate, sexualitate, aventuri, pasiune.

Iar Venus va rămâne în zodia Scorpion până la sfârșitul anului, cu o perioadă de ”retrogradare” care va dura între 5 octombrie-16 noiembrie. Atunci, secretele sentimentale ale nativilor pot ieși la lumină sau aceștia reiau legătura cu un fost partener.
rose3TAUR

Taurii trec prin multe schimbări în plan personal, influențați fiind de Uranus, planeta Schimbărilor, care va rămâne în zodia lor nu doar în 2019, ci și în următorii 6 ani.

Uranus îi ajută să fie mai nonconformiștii, mai originali și independenți, iar multe dintre alegerile pe care le vor face îi vor lua prin surprindere pe cei apropiați.

Chiar și alegerile nativilor în plan sentimental vor avea această ”amprentă”, mulți dintre ei fiind atrași de persoane cărora altădată nu le-ar fi dat nicio șansă.

O perioadă interesantă va fi cea în care Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Fecioară și va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
E vorba de perioada cuprinsă între 10 iulie și 7 august, când Taurii singuri își pot întâlni jumătatea, iar cei care au un partener se vor bucura de un plus de armonie și afecțiune.

Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Tauri pentru că planeta Iubirii îi patronează!

perioadă importantă va fi și cea care va începe la data de 9 septembrie, când Venus va intra în zodia Scorpion și va acționa în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, unde va rămâne până la sfârșitul anului.

Mulți nativi își vor cunoaște sufletul-pereche iar cei care se vor căsători înainte de 9 noiembrie, vor beneficia și de acțiunea Marelui Benefic Jupiter, aflat în Scorpion.

 

rose3GEMENI

Gemenii vor avea noroc în dragoste în special în perioada în care Venus, planeta Iubirii, va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar asta se va întâmpla din 6august, când Venus va intra în zodia Balanță și va dura până în septembrie. Vor primi declarații, vor fi admirați, vor cunoaște ”lume nouă” și se vor îndrăgosti sau vor trăi momente de fericire alături de actualul partener.

Șansa le poate surâde din nou în perioada 1-16 noiembrie, când Venus retrograd va ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor. Atunci, nativii singuri pot întâlni pe cineva special, în timp ce, în cuplu, se vor putea rezolva, cu tact și răbdare, probleme mai vechi.

Dar pentru o parte din nativii Gemeni, aspectul amintit va însemna întoarcerea la o fostă iubire sau tendința de a-l compara pe actualul partener cu cineva din trecut sau dezamăgiri și frustrări legate de actuala viață de cuplu.

În ceea ce privește mariajul, o perioadă importantă va începe la data de 8 noiembrie și va dura timp de un an de zile, cât timp Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Gemenilor.

Jupiter în Săgetător îi va ”mobiliza” pe mulți Gemeni să se căsătorească, iar pe alții îi va motiva să devină părinți sau să înceapă afaceri de familie împreună cu partenerul de viață.

 

rose3RAC

Racii sunt marii norocoși ai anului, cel puțin în plan sentimentalpână în 8 noiembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Scorpion și va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

Așadar, Racii mai au câteva luni la dispoziție să își întâlnească jumătatea sau, după caz, să își consolideze relația de cuplu. În cazul lor, important este și tranzitul Lunii prin diferite zodii, pentru că Luna este cea care îi patronează/ Iar un eveniment major va fi Luna Nouă în zodia Rac, din 13 iulie. Atunci,  Racii pot face schimbări în viața personală.

Cea mai importantă perioadă va fi cea cuprinsă între 9 septembrie și 5 octombrie, când Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus vor acționa ”în echipă” în sectorul Iubirii din astrograma nativilor Rac.

Importantă va fi și ultima decadă din decembrie, când planeta Iubirii va ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

În toate aceste perioade favorabile, nativii Rac vor reface armonia în cuplu sau vor duce relația sentimentală într-o altă etapă, în care nu va mai fi nevoie de declarații sau dovezi de iubire, pentru că partenerii vor fi siguri pe sentimentele care îi unesc.

Dar până la sfârșitul anului, planeta Saturn se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului din astrograma Racilor. Iar Saturn este ”profesorul zodiacului”, care vine cu plată sau răsplată, după caz.
Saturn este planeta Responsabilității, iar nativii Rac trebuie să dea dovadă de maturitate, seriozitate și responsabilitate în relații. Doar așa norocul în iubire le va aparține cu adevărat.

 

rose3LEU

Anul 2019 este unul foarte importat pentru Lei. Până în noiembrie, Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, se va afla în zodia Leu. Nodul Nord indică menirea în viață și domeniile în care putem să evoluăm, în timp ce Nodul Sud, celălalt pilon al Axei Destinului, indică bagajul karmic al fiecărei persoane.
Pentru Lei, transformările au început încă din luna mai a anului trecut, iar în plan sentimental, perioada care urmează va fi semnificativă.
În special luna august, când planeta Iubirii se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor, poate veni cu schimbări interesante.

Dar perioada cu adevărat norocoasă pentru Lei va începe în 8 noiembrie, când Marele Benefic Jupiter va intra în zodia Săgetător și, timp de un an de zile, va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma generală a Leilor.

Acest tranzit al lui Jupiter în zodia Săgetător va avea un impact extraordinar asupra Leilor pentru că, pe de o parte, Săgetătorul este zodia pe care o patronează și, pe de alta, pentru că Săgetătorul este semnul care guvernează sectorul iubirii, în cazul Leilor.
Jupiter în Săgetător poate aduce pentru Lei și…copii!

Dar, până în noiembrie, importată va fi și perioada cuprinsă între 26 iunie-27 august,când Marte va fi retrograd în sectorul Mariajului din astrograma Leilor și, în cazul unora dintre nativi, poate aduce tensiuni în cuplu.
Dar Marte retrograd în Vărsător poate repune pe tapet vechi probleme din cuplu pentru a fi analizate, discutate și rezolvate.

 

rose3FECIOARĂ

Pentru Fecioare, ultima parte a anului poate aduce schimbări importante în plan sentimental. Oricum, în ultimii ani, prezența planetei Pluton în ”casa Iubirii” din astrograma lor a transformat, radical, viața personală a nativilor. Iar lui Pluton, i s-a adăugat, din decembrie 2017, planeta Saturn.

Saturn aduce mai multe responsabilități si maturitate, dar si posibile probleme cu persoana iubită, pentru a testa sentimentele nativilor și dorința lor de implicare in relație.

Pentru Fecioare, o perioadă foarte importantă va începe la 10 iulie și se va încheia la data de în 7 august. Atunci, Venus, planeta Iubirii se va afla în zodia Fecioarei și îi va ajuta pe nativi (inclusiv pe cei singuri) să atragă mai multă iubire în viața lor.

Până la sfârșitul anului, Fecioarele se pot vindeca de traume din trecutul  lor sentimental și sexual, sub acțiunea asteoridului Chiron, numit, în astrologie ”Vindecătorul”.
Iar acțiunea lui Chrion va fi amplificată de prezența Nodului Nord, legat de karmă și destin. Acesta se va afla în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma lor, până în luna noiembrie a acestui an.

Multe Fecioare vor trece prin perioade în care vor fi tentate să se întoarcă la o fostă iubire sau chiar vor avea, ”în paralel” două relații.
Dar, în cazul nativilor care așteaptă ori au, deja, copiideciziile privind relația de cuplu sau viața sentimentală vor ține cont în primul rând de interesul acestora. Sau cel puțin aceasta este una dintre cerințele planetei Saturn, aflată în sectorul din astrogramă care se referă și la copii.

 

rose3BALANȚĂ

Horoscopul de dragoste pentru Balanțe arată că, în ultima partea anului 2019, acestea vor avea ”gusturi ciudate” în materie de partenerisau că își vor exprima într-un mod foarte original sentimentele sau că vor trăi iubiri lipsite de prejudecăți și tabu-uri.

Iar toate acestea, pentru că Uranus, planeta Schimbării și Surprizelor, se va afla în ”casa a VIII-a” din astrogramă, sector legat și de intimitate, senzualitate, sexualitate.

Planeta Uranus le poate aduce Balanțelor pasiuni trecătoare sau relații bazate mai mult pe atracție fizică decât pe sentimente, relații din care vor simți nevoia să se elibereze, pentru ca apoi să revină asupra deciziei și să o ia de la capăt.

O perioadă mai calmă și mai potrivită cu firea nativilor va fi cea cuprinsă între 6 august și 9 septembrie.  Atunci, Venus, planeta Iubirii și armoniei se va afla în zodia lor, tranzit deosebit de important pentru că Venus le patronează pe Balanțe. Balanțele singure pot să își întâlnească sufletul pereche, iar cele care au o relație, se pot convinge de sentimentele proprii sau de iubirea partenerului.

În 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpion, dar în noiembrie, Venus va fi în mers retrograd și va ajunge, din nou, în Balanță, reactivând povești de iubire sau testând și transformând actuala relație.

Pentru Balanțele singure marea iubire poate veni prin intermediul prietenilor sau ”de pe Internet”.   Nodul Nord, legat de karmă și destin, prezent în zodia Leu și în ”casa Prietenilor” până în noiembrie, le cere Balanțelor să ”socializeze”, iar ”Vindecătorul” Chiron aflat în zodia Berbec, le ajută să se videce de traume sin trecut, legate de parteneri și iubire.

 

rose3SCORPION

Pentru Scorpioni, prezența Marelui Benefic Jupiter în zodia lor face ca și ultima parte a anului 2019 să fie plină de schimbări și oportunități. Jupiter va părăsi zodia Scorpion la data de 8 noiembrie și se va muta în Săgetător, îndreptând atenția nativilor spre bani si alte valori materiale.

Pentru Scorpioni, acțiunea lui Jupiter se va face simțită în special după data de 10 iulie, când Marele Benefic va reveni la mersul direct in zodia lor.
În plan sentimental, va conta foarte mult tranzitul planetei Iubirii, Venus, în zodia Scorpion, începând din 9 septembrie. Venus în Scorpion va atrage mai iubirea în viața nativilor și va purta noroc si celor singuri.

De altfel, și în luna iulie Scorpionii se pot îndrăgosti. Și se pot îndrăgosti de un prieten sau de un coleg sau își pot întâlni jumătatea prin intermediul prietenilor sau pe rețelele de socializare.

În august, prezența planetei Venus în ”casa Trecutului și a Secretelor”, îi va îndemna pe unii nativi să se împace cu un fost partener, iar pe alții, să aibă o aventură. Pentru cei mai mulți, Venus în Balanță va aduce simpla dorință de a-și trăi, discret, viața personală.

Dar viața personală a Scorpionilor va fi marcată și de prezența planetei Uranus în zodia Taur și în sectorul Familiei din astrogramă. Sub acțiunea ei, mulți Scorpioni se vor căsători pe neașteptate, alții își vor schimba casa ori relația de suflet, iar alții voroscila între relații sau vor fi atrași de parteneri originali, creativi și foarte independenți.

 

rose3SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, marele noroc va veni, cu adevărat, după data de 8 noiembrie, când Marele Benefic Jupiter va intra în zodia lor, unde va rămâne timp de un an de zile.

Până atunci, Jupiter aflat în Scorpion va aduce ocazii numeroase prin care nativii vor putea să își conștientizeze și să își repare greșelile și să lucreze, discret, la planurile de viitor. Iar acestea se pot referi și la viața sentimentală sau la mariaj.

Soarele aflat în zodia Rac până în 23 iulie 2019 va aduce un plus de dinamism și pasiune în cuplu, pentru că va acționa în ”casa a VIII-a”, care este cel mai personal și mai intim sector din astrogramă.

Luna Nouă din data de 13 iulie 2019 le poate aduce Săgetătorilor o relație nouă, plină de pasiune sau, în cazul nativilor care au, deja pe cineva, un nou început. Iar în august, o prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire.

Din 9 septembrie și până la sfârșitul anului, viața sentimentală a Săgetătorilor va  fi dominată de tranzitul planetei Venus prin zodia Scorpion și prin sectorul Trecutului și al Secretelor din astrogramă. Acest aspect poate să readucă foști parteneri sau să scoată la lumină secrete din actuala relație sau din trecutul partenerilor.

Un eveniment foarte important pentru Săgetători va fi Luna Nouă din data de 7 decembrie 2019. Aceasta va avea loc în zodia lor și va acționa împreună cu Marele Benefic Jupiter, ajuns, deja, în același semn zodiacal. Luna Nouă din 7 decembrie îi va ajuta pe Săgetători să ia decizii cu impact pe termen lung și să facă schimbărilenecesare în viața lor, inclusiv în plan sentimental și partenerial.­­­

 

rose3CAPRICORN

Până la sfârșitul anului, viața sentimentală a Capricornilor va fi dominată de prezența planetei Uranus în ”casa Iubirii” din astrogramă. Uranus le poate da nativilor singuri viața peste cap, aducându-le o mare iubire într-o perioadă în care nu mai cred în așa ceva. ­În cuplu, Uranus îi poate motiva pe nativi să ceară ca nevoie de libertate să le fie respectată.

Dar și planetele Saturn și Pluton vor influența viața sentimentală a Capricornilor, pentru că aduc transformări profunde în plan personal.

Luna ”lui Cuptor” va veni cu momente de ”bilanț” și împlinire în cuplu, pentru că, până în 23 iulie, Soarele aflat în zodia Rac va dinamiza sectorul Mariajului din astrograma Capricornilor.

Iar Luna Nouă din 13 iulie poate aduce noi reguli sau limite ori noi începuturi în relațiile sentimentale (și în parteneriatele profesionale!), iar pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

Nativii singuri vor beneficia din plin de ajutorul lui Venus și în ultimele aproape 4 luni din an. Venus se va afla în zodia Scorpion și va acționa în sectorul Prietenilor și rețelelor din astrograma lor. Astfel, Capricornii își vor putea găsi jumătatea cu ajutorul prietenilor sau cu ocazia unor evenimente la care vor lua parte.

Pentru Capricorni, evenimente importante vor fi și în octombrie și decembri. Luna Plină din 24 octombrie va influența în mod favorabil viața sentimentală a Capricornilor pentru că va avea loc în sectorul Iubirii din astrograma lor. Iar Luna Plină din 22 decembrie va avea loc în zodia Rac și va activa sectorul Mariajului din astrograma Capricornilor, aducând schimbări pozitive în cuplu, dar și ”oportunități sentimentale” pentru cei singuri.

 

rose3VĂRSĂTOR

Până la sfârșitul anului, viața sentimentală a Vărsătorilor va fi influențată de prezența Nodului Nord, legat de Karmă și destin, în sectorul Parteneriatelor din astrogramă, dar și de prezența planetei Pasiunii, Marte, în zodia lor.

Până în noiembrie, Marte și Nodul Nord îi vor mobiliza pe Vărsători să facă primul pas în relațiile de care sunt interesațisă se retragă din relații în care nu se simt apreciațisau iubiți cu adevărat și să se detașeze de trecut pentru a-și (re)construi viața, așa cum doresc.

Din 23 iulie, Soarele va activa sectorul Parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor și, timp de o lună de zile, va aduce tot felul de ”oportunități” pentru nativii singuri, iar pentru cupluri, va favoriza comunicarea.

Dar, pentru că multe planete vor fi retrograde în această vară, nativilor li se recomandă să nu se grăbească în luarea deciziilor. Vor fi, totuși, momente favorabile și pentru așa ceva, cum ar fi Luna Nouă din 11 august, care va avea loc în sectorul Mariajului din astrograma Vărsătorilor.

Luna septembrie este favorabilă relațiilor la distanță sau nativilor care călătoresc și speră să își găsească sufletul-pereche. Venus în ”casa Străinătății” le poate aduce șansa de a se îndrăgosti de cineva din străinătate.

Din octombrie, Venus se va afla în zodia Scorpion și, până la sfârșitul lui 2019, va aduce armonie în relațiile de muncă ale nativilor Vărsător. Aceștia își pot întâlni jumătatea chiar la serviciu sau într-un context profesional. În cuplu, sentimentele partenerilor se vor consolida și aceștia vor putea depăși eventuale momente de criză.

rose3PEȘTI

Viața sentimentală a Peștilor va fi puternic influențată de Soarele aflat în zodia Rac și în casa Iubirii din astrograma lor, până la data de 23 iulie. Mulți nativi singuri își pot întâlni marea iubire acum și în multe cupluri se poate ”reconstrui” relația de suflet.

Iar Luna Nouă din data de 13 iulie poate fi un moment decisiv și pentru cupluri, și pentru Peștii singuri. Aceasta va avea loc în zodia Rac și va aduce, pentru Pești, mari schimbări în plan sentimental.

Din 10 iulie, sectorul Mariajului va beneficia din plin de prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Fecioară. Venus va aduce mai multă armonie în cuplu, iar celor singuri le va amplifica farmecul personal și îi va ajuta să fie ”remarcați” ți admirați.

Un moment important ar putea fi, pentru nativii Pești, Luna Nouă din 9 septembrie, care va avea loc în zodia Fecioară. Pentru cei singuri, aceasta poate să aducă un nou partener. Pentru cupluri, o nouă etapă sau un nou început.

Iar asta, după ce Luna Plină din 26 august îi va ajuta pe nativii Pești să își analizeze viața și să renunțe la persoane, relații, idei sau principii care nu le mai sunt de folos. Aceasta va avea loc în zodia lor.

Din octombrie, planeta Venus se va aduce mai multă pasiune în cuplu și aventuri sentimentale pentru nativii singuri.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. Dana

    2019-09-04T07:42:29+03:00 at 7:42

    Asta e un articol de anul trecut!!!! Am verificat pe kfetele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top