Connect with us
Horoscop Oana Hanganu: Luna plină este momentul perfect pentru schimbări majore!

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu: Luna plină este momentul perfect pentru schimbări majore!

Horoscop Oana Hanganu:  7 motive pentru care Luna Plină din 29 mai 2018 este un moment perfect pentru schimbări majore:

Luna Plină de diseară va avea loc în Săgetător, o zodie de Foc patronată de planeta Jupiter. Iar Jupiter este Marele Benefic, planeta Norocului, planeta care aduce optimism, spirit de aventură și dorința de schimbare.

Săgetătorul este zodia optimismului și expansiunii, aventurii și plăcerii de a risca, interesului pentru nou și pentru călătorii. Luna Plină în această zodie ne va îndemna să punem mai mult preț pe ”gândirea pozitivă”. Iar aceasta va atrage, ca un magnet, șanse și oportunități.

La momentul de Lună Plină, planeta Mercur se va afla în zodia Taur, alături de Uranus, planeta Schimbării și a Surprizelor. Vom dori schimbarea, iar multe dintre deciziile noastre ar putea să îi ia prin surprindere pe cei din jur. Aceste decizii ne vor ajuta să ne întoarcem la adevărata menire sau să facem primii pași spre viața pe care ne-o dorim cu adevărat.

Zodia Taur, în care se vor afla Uranus și Mercur, este legată de resurse și pentru mulți dintre noi, Schimbarea dorită în viață ar putea veni printr-o mai eficientă și înțeleaptă folosire a resurselor personale (energie, timp, experiență, informații, cunoștințe, relații, talent, bani etc)..

Dorințele și speranțele vor putea fi transformate în realitate pentru că Marte, planeta Acțiunii și a Războiului ne va încuraja să facem pași concreți, să ne exprimăm opiniile, să luptăm pentru interesele noastre și adevăr. Marte se află în zodia Vărsător, o zodie care iubește libertatea, originalitatea și creativitatea, munca în echipă, implicarea în colectivitate și planurile curajoase pe termen lung.

Marele Benefic Jupiter în Scorpion, Venus în Rac și Neptun în Pești vor forma un așa-numit ”Mare Trigon” în zodiile de Apă, aspect pozitiv important în astrologie, care ne încurajează să ținem cont de intuiție, emoții, sentimente, dar și de mesajele pe care le primim, în această perioadă, prin vis, din astral.

Luna Plină în Săgetător ne va da curajul de a renunța la situațiile comode și ”călduțe” pentru a ne reface viața și a ne ”reconfigura” destinul. Pentru cei mai mulți dintre noi, schimbările nu se vor produce peste noapte, dar acum se poate renunța la tot ce nu mai este de folos, acum se pot lua deciziile necesare și tot acum sau în perioada imediat următoare pot fi făcuți și primii pași în direcția dorită.

Află cum te influențează Luna Plină, în funcție de zodia în care te-ai născut! Citește horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie!

Citește și: Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top