Connect with us

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru Revelionul 2018. Cum întâmpini noul an și ce bijuterii să porți ca să atragi norocul.

Horoscop Oana Hanganu pentru Revelionul 2018. Află cum întâmpini noul an și ce bijuterii să porți ca să atragi norocul, în funcție de zodie.

Horoscopul de Revelion este marcat de prezența Lunii în Gemeni, zodia comunicării și călătoriilor. Nici nu se putea mai bine!
Luna în Gemeni va spori cheful de comunicare, distracție și socializare și mulți dintre noi vor prefera să întâmpine noul an în compania prieteniilor, în oraș, în aer liber sau făcând slalom printre petreceri, în încercarea de a nu rata nicio invitație.

Iar în dimineața zilei de 1 ianuarie, când Luna va intra în semnul Racului, atenția noastră se va îndrepta spre casă și familie.

Dar hai să vedem cum vor intampina zodiile Noul An și ce bijuterii le poartă noroc!

Berbecii vor avea o „agendă încărcată” pentru că Luna se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor. Deci, vor avea multe invitații de onorat sau vor fi gazde excelente pentru o mulțime de prieteni.

Bijuteriile norocoase pentru Berbeci în noaptea de Revelion sunt cele cu rubin și citrin.

Taurii se vor gândi la bani și în noaptea de An Nou, iar dacă printre invitați se vor afla persoane cu care ar putea pune la cale o afacere profitabilă, nu vor ezita să deschidă subiectul.

Bijuteriile norocoase pentru Tauri în noaptea de Revelion sunt cele cu agate verzi și diamante.

Gemenii se vor afla în centrul atenției și vor fi sufletul petrecerii de An Nou. Vor sta de vorbă cu toată lumea, vor fi campioni pe ringul de dans dar vor găsi timp și pentru sms-uri și email-uri.

Bijuteriile norocoase pentru Gemeni în noaptea de Revelion sunt cele cu ochi de tigru și ametrin.

Racii vor fi mai romantici decât de obicei și, dacă nu vor alege un Revelion liniștit, în confortul de acasă, o vor face doar pentru a nu-și supăra partenerul sau copiii.

Bijuteriile norocoase pentru Raci în noaptea de Revelion sunt cele din argint sau perlele.

Leii vor fi gazde perfecte sau oaspeți de seamă, dar, indiferent de situație, îi vor copleși pe cei din jur cu daruri sau vor impresiona pe toată lumea cu look-ul perfect sau cu „vestimentația” aleasă.

Bijuteriile norocoase pentru Lei în noaptea de Revelion sunt cele din aur și cele cu piatra Soarelui.

Fecioarele vor întâmpina Anul Nou înconjurate de cei dragi, asigurându-se că acestora nu le lipește nimic și că totul este perfect (de la meniu, până la temperatura din încăpere).

Bijuteriile norocoase pentru Fecioare în noaptea de Revelion sunt cele din jad verde și agată roșie.

Balanțele vor prefera să petreacă noaptea dintre ani departe de casă. Cele care nu-și vor putea îndeplini acest vis, își vor oferi un adevărat maraton de filme sau emisiuni tv.

Bijuteriile norocoase pentru Balanțe în noaptea de Revelion sunt cele din chihlimbar sau ametist.

Scorpionii vor întâmpina Anul Nou cu Jupiter, planeta Norocului, în zodia lor! Iar asta spune totul. Orice plan și orice dorință rostite în gând sau așternute pe hârtie se vor îndeplini.

Bijuteriile norocoase pentru Scorpioni în noaptea de Revelion sunt cele cu rubin și aventurin.

Săgetătorii vor primi cadouri. De la părinți, de la copii, de la prieteni. Toată lumea va dori să îi laude, să îi încurajeze, să îi cocoloșească și să îi răsfețe. Iar ei nu vor avea nimic împotrivă!

Bijuteriile norocoase pentru Săgetători în noaptea de Revelion sunt cele cu ametist și peridot.

Capricornii își vor petrece noaptea dintre ani făcându-și griji pentru chestiuni legate de job sau afaceri. Întâlnirea cu un vechi prieten ar putea să-i ajute să se bucure de petrecere.

Bijuteriile norocoase pentru Capricorni în noaptea de Revelion sunt jadul alb și malachitul.

Vărsătorii vor întâmpina noul an cu vorbe de iubire, indiferent dacă vor face declarații actualului partener, se vor îndrăgosti la prima vedere sau vor dori să se împace cu cineva din trecut.

Bijuteriile norocoase pentru Vărsători în noaptea de Revelion sunt cele cu turcoaz și cuarț roz.

Peștii vor petrece noaptea dintre ani acasă, în vizită la rude sau în locuri cu semnificație spirituală și își vor aminti de copilărie sau vor încerca să refacă atmosfera sărbătorilor de altădată.

Bijuteriile norocoase pentru Pești în noaptea de Revelion sunt cele din coral sau cele cu onix.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top