Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru Valentine's Day. Peștii atrag iubirea iar Leii nu vor să fie încătușați

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru Valentine’s Day. Peștii atrag iubirea iar Leii nu vor să fie încătușați

Horoscop Oana Hanganu pentru Valentine’s Day. Peștii atrag iubirea, Leii nu vor să fie „încătușați”, iar Gemenii nu ratează oportunitățile.

Află ce se întâmplă cu restul zodiilor și cum va fi Ziua Îndrăgostiților pentru tine!

Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere de o persoană cunoscută pe internet. Cei care au o relație încearcă să refacă „magia” de la început.

Dacă partenerul nu acționează la fel, ei se „orientează” spre altcineva. De exemplu, spre o iubire din trecut.

Taurii află că iubirea este mai aproape decât ar fi crezut: un prieten le face declarații de dragoste. Cei care au, deja, o relație pot face planuri de viitor.

Important este să uite de frustrări sau reproșuri și să ierte. Altfel, umbrele trecutului vor aduce probleme.

Gemenii pleacă într-o călătorie sau onorează o invitație la un eveniment unde vor merge cu partenerul.

Cei singuri se vor distra cu prietenii, dar nu vor rata nicio „oportunitate sentimentală sau senzuală” apărută în decor…

Racii vor prefera o zi petrecută doar în compania persoanei iubite, pe care o vor copleși cu declarații, atenții dar și gelozii.

Nativii singuri care se îndrăgostesc acum pot face adevărate obsesii pentru cineva anume.

Leii au parte de pasiune în cuplu dar s-ar putea fie tentați să reconfigureze relația, dacă se simt „încătușați”. Mai bine amână discuțiile tensionate, pentru a nu strica tot farmecul.

Leii singuri au parte de „pasiune și acțiune”.

Fecioarele profită de Ziua Îndrăgostiților și refac sau consolidează armonia din cuplu.

Nativii singuri se concentrează pe carieră, dar nu-i rău deloc: un parteneriat profesional poate deveni o poveste de iubire.

Balanțele se îndrăgostesc la prima vedere sau se reîndrăgostesc de actualul partener.

Fac declarații și-și dovedesc sentimentele, dar fac un pas înapoi dacă au senzația că persoana iubită nu le răspunde cu aceeași monedă.

Scorpionii iubesc, sunt iubiți și vor petrece o zi de neuitat. Unii dintre ei se pot muta în casă nouă.

Cei singuri au toate șansele să își întâlnească jumătatea, prin intermediul unei rude sau al unui prieten din copilărie.

Săgetătorii pleacă la drum cu persoana iubită, vor să își întemeieze o familie sau să își „extindă” familia. Planeta Pasiunii este în zodia lor și îi ajută să își îndeplinească dorințele.

Cei singuri vor o relație”fără complicații”.

Capricornii onorează invitațiile primite, însoțiți de persoana iubită. Cei care stau acasă nu se plictisesc deloc: pasiunea și comunicarea”fac legea” în cuplu.

Cei singuri, se distrează și „sunt receptivi la nou și frumos”.

Vărsătorii îndrăgostiți fac risipă de cadouri, declarații și atenții. Cei singuri sunt remarcați și admirați.

Cupidon le dă târcoale dar, deocamdată, nu par interesați să facă schimbări majore în viața lor personală. Pun accent pe job și bani.

Peștii care au o relație își impresionează partenerul cu un decor desprins, parcă, din filmele de dragoste. Cei singuri își pot întâlni Iubirea dacă ies în lume, în loc să-și plângă de milă sau să viseze la un „ex”.

În acest an, „sărbătoarea Iubirii” este chiar în ajun de Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare, care au în Vărsător. Iar Vărsătorul este o zodie care iubește libertatea, inclusiv în iubire.

Semnul Vărsătorului ne încurajează să ne îndrăgostim de oameni ce pot fi, înainte de toate, adevărați prieteni, de oameni în care putem avea încredere și care ne respectă libertatea.

În plan sentimental, Vărsătorul aduce un soi de detașare și tendința de a fugi de persoanele complicate sau dependente emoțional de cei dragi .

Dar tot de Valentine’s Day, Venus, planeta Iubirii, aflată în Pești, va accentua nu numai sensibilitatea și romantismul în relații, ci și tendința de face sacrificii personale în numele iubirii.

Din acest motiv, Valentine’s Day va fi o provocare pentru relațiile în care unul dintre parteneri iubește mai mult sau cere mai multe dovezi de iubire sau este dependent de partener.

Va fi, însă, o zi perfectă pentru cuplurile în care prietenia dintre parteneri este solidă, iar motivele de suspiciune lipsesc.

Pentru cei singuri, Valentine’s Day poate fi o zi interesantă, solicitantă, palpitantă… Norocul poate să apară. Iubirea, la fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top