Connect with us
HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI - Zi excelentă pentru Balanțe și Capricorni

Horoscop

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 mai 2018 – O zi demențială pentru două zodii

Horoscop 16 mai Remus Ionescu, prezentat la Antena Stars. Vesti grozave pentru două zodii, capricornii și banțele vor avea astăz o zi excelentă.

Horoscopul zilei de 16 Mai aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii apar probleme cu sănătatea, pentru altele se anunță o zi cu multe provocări și vești bune. Vezi mai jos ce ţi-au pregătit astrele în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Berbec

Este o zi excelenta pentru socializare, pentru intalniri si mesaje de tot felul ca sa tineti calde niste relatii. Este posibil sa obtineti ai usor decat va asteptati niste acte, semnaturi astfel incat sa va raman timp si pentru alte treburi.

Citește aici: Horoscop 16 mai 2018. Drumuri importante de făcut pentru un nativ

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Taur

Posibil sa apara chiar astazi acei bani pentru care v-ati inteles zilele trecute si sa demarati in forta un proiect. Noutati in plan profesional: urmeaza o perioada plina de pretentii ale sefilor, de exigente ale beneficiarilor, insotita insa si de castiguri pe masura.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Gemeni

Disponibilitate spre dialog: poate abia acum va este usor sa vorbiti despre ganduri care nu v-au dat pace in ultimele zile, despre concluzii pe care le-ati tras. O zi norocoasa pentru voi, insa norocul pare sa fie legat de activitati, intalniri sau propuneri ale voastre anterioare.

Rac

Se poate sa priviti mai detasati o situatie sau o persoana, sa lasati in urma slabiciuni sau greseli ale voastre, ba chiar sa va si amuzati. Aveti parte de zile mai linistite, lipsite de urgente si de presiuni, numai bune pentru o iesire in grup la o terasa, un club, un spectacol.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Leu

Motive de mandrie sau de satisfactie: veti observa ca sunteti apreciati, primiti un semn de multumire. Pentru cei care nu au o relatie de suflet actualmente, se prea poate sa distingeti intr-un grup pe cineva care se ridica la inaltimea asteptarilor voastre.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Fecioară

Exactitate, precizie, rapiditate: o zi destul de spornica pentru voi, ce va ofera sansa unei afirmari, finalizarii unor negocieri anterioare cu un contract important pentru voi. Poate vi se ofera conducerea unui colectiv, dar va trebui sa cereti sa vi se asigure necesarul pentru succes.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Balanța

Se poate sa scapati de apasarea unor probleme gosodaresti sau de familie si sa va indreptati mai mult atentia asupra voastra. Ar putea aparea abia acum raspunsuri la solicitari oficiale mai vechi, la invitatii sa va intalniti cu prieteni ori cu parteneri de afaceri.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Scorpion

Noutati avantajoase: se poate sa accepte cineva conditiile voastre si sa bateti palma pentru un contract sau pentru prelungirea celui existent. Va indreptati poate atentia asupra unor lucruri din casa ce ar trebui schimbate, asupra unor lucrari de imbunatatire de amploare.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Sagetător

Veti vedea destula bunavointa din partea cuiva care vrea sa va fie de folos, dar se poate sa cautati si o alta parere, alta varianta. Zile minunate in cuplu: sunteti gand la gand in ceea ce priveste un program impreuna, rezolvati diverse neintelegeri anterioare.

Capricorn

Posibil sa primiti acum un sprijin consistent si veti reusi sa duceti la bun sfarsit un proiect solicitant in timpul care vi s-a cerut. Va ganditi poate sa compensati apetitul in crestere cu activitati fizice care sa va ofere si placere, relaxare, timp petrecut impreuna cu prieteni.

HOROSCOP Remus Ionescu: 16 MAI Vărsător

Schimbare semnificativa fata de zilele trecute in ceea ce priveste energia, hotararea, increderea intr-un proiect personal. Indiferent de varsta, se poate sa va simtiti adolescenti si sa va bucurati din plin de tot ce va scoate viata in cale, chiar si de provocari.

Pești

Si-ar putea anunta revenirea in tara, pentru concediu macar, rude sau prieteni buni si ar fi un motiv serios de bucurie pentru voi. Schimbare de ritm pentru voi: veti avea pentru o perioada mai mult timp sa va trageti sufletul, sa aveti grija de voi si de ai vostri.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top