Connect with us
Horoscop rune pentru săptămâna 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Gemenii află un adevăr important, Leii sunt puși pe ceartă

Horoscop

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 10-16 mai 2020. Certuri și adevăruri ascunse

Mihai Voropchievici a prezentat ala „Adevăruri ascunse” horoscopul runelor pentru perioada 10-16 mai, la Antena 3. De luni apare liniștea în viața unor zodii, dar și furtuna în alte părți. Leii sunt puși pe harță, iar Voropchievici le recomandă să se tempereze că au numai de pierdut.

Mihai Voropchievici, alături de Cătălina Porumbel și Lidia Fecioru, au prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 mai 2020. Daca gemenii obțin ceea ce-și doresc, fecioarele se gândesc la călătorii și se apucă de bagaje. Horoscopul runelor este în fiecare zi de sâmbătă la Antena 3, de la ora 18:40 în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 10-16 mai. Săptămâna schimbărilor

Horoscop Berbec. Este în centrul atenției, iar cineva care se gândește la ei se hotărăște să-i trimită un cadou.

Horoscop Taur. Trebuie să dea dovadă de faptul că e conștient și hotărât.

Horoscop Gemeni. Va afla un adevăr important, cu marcaj asupra vieții lor.

Citește horoscopul integral pe Antena3.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top