Connect with us
Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Zi de weekend dificilă

Horoscop

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Zi de weekend dificilă

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 22 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi de weekend în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Berbec

Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţa oricărei provocări. Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal ca, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa ca altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!

Taur

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

Gemeni

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Rac

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

Leu

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti. Şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Fecioară

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Balanță

Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior. E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

Scorpion

Meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Vei fi răsplătit din belşug, pentru că tot ce faci, tot ce reprezinţi e felul în care Dumnezeu te-a lăsat pe pământ şi dacă El te iubeşte aşa, tu de ce te-ai privi cu alţi ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o străfulgerare de gând extraordinar care îţi transmite că eşti o persoană specială şi că cineva acolo sus te iubeşte! Profită de această senzaţie superbă că eşti ocrotit, că eşti iubit şi apreciat, că eşti în siguranţă, şi îndrăzneşte să ceri şi mai mult. Meriţi, pentru că şi tu ai făcut atâtea lucruri minunate!

Săgetător

Nu poţi scăpa de gafe, dar poţi trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu ştie ce face. Nu transforma o banală greşeală într-un dezastru, pentru că nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu într-un moment de neatenţie nu e deloc aşa de gravă cum ai tendinţa s-o tratezi. Cu o glumă, cu auto-ironie sau cu o figură de copil naiv poţi trece cu brio peste efectele acestui moment de neatenţie. Lumea va râde şi va înţelege că nu ai avut nicio intenţie negativă atunci când ai făcut prostioara şi vei fi repede iertat, totul e să nu amplifici tu situaţia mai mult decât trebuie.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Capricorn

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

Vărsător

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Pești

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top