Connect with us
Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Ce ne rezervă prima zi de weekend

Horoscop

Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Ce ne rezervă prima zi de weekend

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 27 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de sâmbătă aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi de weekend.

Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Berbec

Ceva îți spune să nu te implici într-o acțiune aflată abia la început de drum. Chiar dacă ești tentat să grăbești lucrurile, ar fi bine, totuși, să ai răbdare și să aștepti până vei primi toate detaliile necesare. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău. C atare, o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme, până situația se stabilizează.

Taur

Astăzi este ocazia ta să te afirmi, să arăți tuturor cât ești de bun și că nimeni nu te poate întrece când vine vorba de ambiție și determinare. Nu rata această șansă și nu te pierde în detalii sau orice alte piedici de moment. Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun dintre toți!

Gemeni

Iubirea este cel mai frumos sentiment de care are un om parte și se pare că și tu ai azi din belșug. Toți cei din jurul tău te îmbie cu vorbe dulci și căldură, mai ales persoana iubită. Deții unele dintre cele mai tari arme pentr a atrage atâta energie pozitivă: zâmbetul tău, bunătatea, chipul plăcut și vorba de blândă. Foloseşte-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubeşti.

Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Rac

Racii au parte de o zi de succes, pentru că astăzi vor ieși la iveală toate eforturile pe carele-au depus până acum și lumea se va învârti în jurul lor azi. Ai dus la bun sfârșit un proiect, pentru care ai dat tot ce ai avut mai bun din tine. Ai făcut ceea ce îți place, iar rezultatele au fost pe măsură. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume consistente.

Leu

Nimeni nu scapă de suferințele din dragoste, nici măcar leii. Deși de obicei sunt firi tari, care nu se lasă doborâte de nimic, azi sunt mai posomorâți decât niciodată și le-a pierit complet zâmbetul. Poate că nu e vorba de ceva grav, dar atmosfera dintre voi este apăsătoare. Dacă unul din voi e încărcat negativ de emoţii şi griji, e clar că îşi va revărsa problemele şi asupra celuilalt. Sprijiniți-vă!

Fecioară

Felul în care unii ți se adresează astăzi te rănește și nu îți dă pace. Deși nu faci nimic greșit, nu provoci niciun deranj, continui să fii criticat și descurajat în orice. Nu de descuraja, poate că acesta este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Drumul către succes nu e întotdeauna presărat de petale de trandafiri ci şi de dispute, controverse, duşmănii şi hopuri.

Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Balanță

Cea mai bună parte a zilei de azi este momentul în care socializezi. Mereu ai stat bine la capitolul comunicare, ai reușit să te integrezi ușor și ai găsit subiecte comune cu orice persoană, indiferent de statut și nivel al culturii sale. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoşti, dar unde laşi o impresie excelentă datorită abilităților tale.

Scorpion

Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Asta nu înseamnă să stai acasă, ci să alegi bine persoanele pe care vrei să le ai alături. Știi cât de ușor îți poate influența starea, mai ales că tinzi să te implici emoțional în problemele celorlalți.

Săgetător

Azi se clarifică o situație care te agita de mult timp și te stresa mai mult decât ar fi trebuit. A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine. Ai demonstrat că nu minți și mereu ești asumat și sincer. Totuși, unele voci rele ar putea interveni din nou, totul este să fii atent la cei din jur.

Horoscop sâmbătă 27 iunie 2020. Capricorn

Ai un rol foarte important în acțiunile de azi, chiar dacă mai sunt implicate și alte persoane. Ai statutul de lider, deși nu ești numit, dar se pare că ești cel care își ia munca cel mai în serios și trebuie să îi tragă după el și pe ceilalți. Ai un talent special de a le arăta, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treabă că ceea ce visaţi, împreună,va da rezultate dau munciți.

Vărsător

Fii atent azi, pentru că treci printr-o situație destul de dificilă care, dacă nu este gestionată așa cum trebuie, va lăsa urme adânci asupra ta, mai ales asupra psihicului. Deși ai tendința să renunți, mobilizează-te și vezi ce semne primești din jur. După ce va trece primul şoc, vei începe să înţelegi mai bine ce s-a întâmplat şi să iei măsuri drastice.

Pești

Uneori ai nevoie să te rupi de realitate și să ai câteva momente doar pentru tine. Nu te retragi într-o formă de visare, ci în acel loc al minții în care ești liber și îți poți pune ordine în idei. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum doar visezi, știi sigur că va veni o zi în care vei reuși orice.

Citește aici și horoscopul lunii iulie și horoscopul special.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top