Connect with us
Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. O primă zi de weekend cu multe surprize

Horoscop

Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. O primă zi de weekend cu multe surprize

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 29 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în prima zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de sâmbătă aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. Berbec

Liniștea familiei tale este tulburată de o veste neplăcută. O defecțiune, o neînțelegere sau un musafir nepoftit sunt câteva din momentele tensionate care agită spiritele între pereţii locuinţei, cerând de la toţi mai mult calm şi toleranţă decât de obicei. Comunicați acum mai mult decât niciodată și găsiți o cale pentru a ieși din acest impas și a aduse armonia în casa voastră.

Taur

Taurii se simt azi controlați și au impresia că cineva încearcă să le îngrădească drepturile și nu le permite să se exprime liber, așa cum și-ar dori. Cei superiori le dau bătăi de cap și sunt împotriva lor. Respectă cu strictețe regulilor impuse și nu intra în conflicte. Nu încerca să le ignori sau să nu le iei în serios, pentru că cel care dictează legea, are şi puterea de a te sancţiona dacă nu i te supui.

Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. Gemeni

Gemenii scapă azi de stresul care îi macină de ceva timp. Când credeau că un eveniment pe care îl așteptau nu va mai veni niciodată, sunt surprinși azi de o veste bună. Această reușită te va determina să spui mulţumit că a meritat aşteptarea și vei învăța să fii din ce în ce mai răbdător. Nu sta și aștepta, modifică ce nu îți place, pentru a face totul perfect, ca la carte.

Rac

Plimbă-te cât mai mult în această perioadă. Profită de timpul liber pe care îl ai și, dacă nu ai, fă cumva să vină câteva zile de concediu și relaxare. Ai muncit mult, e timpul să cauți oameni amabili, cu care să petreci clipe de neuitat. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătura cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta.

Leu

Leii au o perioadă sensibilă. Se gândesc mai des la trecut și regretă anumite etape din viața lor care au trecut. Și-ar fi dorit să profite mai mult de momentele care le trezesc acum amintiri plăcute. Nu exagera cu nostalgiile, pentru că şi prezentul are multe de oferit, dar nu te poţi abţine să nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut. Încearcă să repui în mișcare lucrurile de atunci și s-ar putea să ai parte de aceleași trăiri.

Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. Fecioară

Ai parte de un eveniment neplăcut, deoarece așteptările îți sunt dezamăgite. Pentru cât ai muncit și câte eforturi ai depus pentru un proiect la care ții mult, rezultatele nu sunt deloc pe măsură, așa cum prevedeai. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Continuă să muncești, să te implici în alte acțiuni și înțelege că aici nu e capăt de lume, că mai sunt alte lucruri interesante de făcut.

Balanță

Nu te pierde în detalii și nu lăsa orice mic impas să îți afecteze starea de spirit. Dacă stai și analizeze orice lucru, nu îți vei face decât rău. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că o astfel de atitudine te-ar putea ajuta să depășești orice obstacol. Glumește, petrece timp cu prietenii tăi și oamenii care îți dau o stare de bine.

Scorpion

Numai de tine depinde cum gestionezi o situație. Trăiești o perioadă mai dificilă și ai nevoie doar de liniște pentru a-ți pune ordine în idei, așa că ar fi bine să te grăbești. Ai să vezi cât de uşor e să depăşeşti un hop doar prin ambiţie, deci spune-ţi chiar acum cu încredere şi curaj, ţie însuţi: da, pot! Dă tot ce poți acum, pentru ca mai apoi să te bucuri de rezultate în tihnă.

Săgetător

Săgetătorii sunt azi mai abătuți și triști decât în orice altă zi. Sigur că ai şi tu problemele tale, dar nu merită atâta atenţie cât le oferi. Nu te mai pierde în detalii și bucură-te mai mult de ceea ce îți oferă viața. Ai atâtea motive să fii fericit și tu îți pierzi timpul cu orice moment mai puțin plăcut. Când simți că ți s-au înecat corăbiile, găsește un mod de a te regăsi și continuă-ți visul.

Capricorn

Îți vei da seama azi că un prieten pe care l-ai ajutat în tot acest timp nu este recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru el. Ai suferit alături de el, i-ai înțeles toate problemele și el te răsplătește cu nepăsare. De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale și îl lași să-și dea seama de greșelile făcute. Cu siguranță nu va mai găsi un om ca tine.

Horoscop sâmbătă 30 mai 2020. Vărsător

Un mare vis este pe cale să se îndeplinească. Tot ce trebuie să faci este să lupți pentru ceea ce îți dorești și să nu aștepți nimic de la nimeni. Deţii toate resursele pentru a clădi ce ţi-ai propus, dar trebuie să fii realist şi conştient că nimeni nu va face ceva în beneficiul tău. Tu ești singurul care știe ce vrea și știi că a mai rămas puțin din drumul tău spre succes. Totul e să lupți.

Pești

Discutați cu familia în ceea ce privește planurile voastre de viitor și adoptați cele mai bune decizii pentru a vă atinge țelurile. Planificați totul atent, analizați orice detaliu și tratați totul cu determinare și optimism. Este în joc viitorul vostru, deci trageți tare acum, ca mai apoi să aveți motive de bucurie. Dialogul trebuie să stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutaţi clipă de clipă.

Citește aici și horoscopul iubirii în luna iunie sau horoscopul special.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top