Connect with us
Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Zi tensionată pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Zi tensionată pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 4 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de sâmbătă aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi de weekend.

Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Berbec

Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici și să te oprești din a mai face orice efort. O etapă se încheie, acceptă situația, pentru că lucruri mult mai bune sunt pe cale să ți se întâmple, așa că nu pierde vremea.

Taur

Ideile pe care le aveai în cap de multă vreme sunt pe cale să prindă contur chiar azi. Nu te opri din visat și continuă să cauți o cale către succes.  Dacă discuţi azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atât de multe soluţii şi idei suplimentare, ba chiar cineva se oferă să-ţi acorde tot suportul pentru ca proiectul tău să fie îndeplinit cât mai repede.

Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Gemeni

Te simți ciudat azi în compania unor oameni care cândva te umpleau de energie pozitivă, erau acolo pentru tine și-ți ofereau cele mai bune sfaturi. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul, mai ales că lasă impresia că nici măcar nu te ascultă atunci când le vorbeși.

Rac

Ești cea mai potrivită persoană pentru a primi rolul de lider în acest proiect. Toți ceilalți te vor urma cu încredere și vor îndeplini orice sarcină le vei impune. Îţi dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptaţi spre tine cu speranţă, vezi cum cei dragi aşteaptă ca tu să iei decizii şi pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură, ci să te umple de mândrie.

Leu

Toate merg ca pe roate astăzi, iar asta datorită stării tale de spirit care de ceva vreme este din ce în ce mai bună. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi mereu o atitudine lejeră și să te bucuri de tot ce primești de la viață. Ai toate resursele pentru a duce orice la bun sfârșit.

Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Fecioară

Ești foarte încântat de modul în care evoluează un proiect, dar și mândru, pentru că știi că totul este rezultatul muncii tale și al eforturilor pe care le-ai depus. Fiecare reuşită de pe parcurs devine startul către un alt nivel şi, din aproape în aproape, se clădeşte un succes de toată frumuseţea. E bine să iei lucrurile treptat și să nu grăbești niciun proces.

Balanță

Veștile bune pe care le primești azi, referitoare la familie, îți aduc o energie pozitivă și te scot din starea de spirit rea care te cuprinsese în ultima vreme. Mereu ți-a plăcut să faci planuri alături de cei dragi, dar ai fost mult prea ocupat pentru asta.  E o bucurie să fii în compania copiilor tăi sau a altor membri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine idei geniale.

Scorpion

Sâmbătă, norocul este peste tot. Se pare că veți primi semne în legătură cu o portiță de ieșire spre cele mai de succes drumuri. Deschideți-vă ochii și sufletul și porniți în căutarea celor mai frumoase lucruri. Nu fiți pesimiști și nu-l mai țineți pe NU în brațe. S-ar putea să ratați o ocazie unică și să dați cu piciorul unei  salvări spectaculoase, care vă dă motive să fiți fericiți. Profitați de tot ce vă oferă viața!

Horoscop sâmbătă 4 iulie 2020. Săgetător

Eşti foarte preocupat de plăţile acestei perioade a lunii, pentru că nu ai vrea să rămâi cu datorii neachitate. Faci un efort să scapi de restanţe şi de plăţi amânate în ultima vreme, chiar dacă asta ar însemna să rămâi cu buzunarele goale. Azi îți vor ieși în cale modalități interesante prin care să faci rost de bani, așa că profită de fiecare cât de mult poți.

Capricorn

Ai nevoie de mai mult timp la dispoziție pentru a ajunge să iei o decizie înțeleaptă. Esti indecis, deoarece ai mai multe opțiuni care îți par interesante, dar trebuie să înțelegi că nu poți juca la mai multe capete, pentru că nimic nu va ieși bine. Ia-ţi timp suficient de analiză înainte de a spune ce ai ales, ca să nu regreţi mai apoi că cealaltă cale ar fi fost mai bună.

Vărsător

Ai norocul de a te alătura unui colectiv de persoane a cărei prezenţă te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simți că nimic nu e imposibil, nici cele mai dificile sarcini. Oamenii potriviți la momentul potrivit te pot duce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Pești

Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Situația aceasta te agită foarte tare. Tu nu ştii ce să faci: să ții partea cuiva, sau doar să ajuți la remedierea conflictului și să aștepți ca totul să devină la normal. Vina ta e că te-ai băgat între ei sperând că un arbitru va face pace!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top