Connect with us
Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Ce ne aduce prima zi de weekend

Horoscop

Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Ce ne aduce prima zi de weekend

Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta în prima zi de weekend și vezi ce surprize te vor aștepta, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute și testele le care te supun azi astrele. Horoscopul acestei zile vine cu vești bune pentru anumite zodii în plan financiar, emoțional sau profesional, însă altele vor întâmpina ceva probleme, deși poate nu se așteptau la nimic neplăcut în acest weekend.

Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Berbec

Berbecul va prezenta astăzi o curiozitate excesivă. Încercați să nu lăsați curiozitatea voastră excesivă să înstrăineze oamenii care vă sunt prieteni. În acest scop, nu vă fie teamă să împărtășiți ceva despre voi. Nu e sănătos între prieteni doar să încerci să afli amânunte despre viaţa cuiva, dar să nu răspunzi atunci când cineva manifestă aceeaşi curiozitate în legătură cu tine. Trebuie să fie o stradă cu două sensuri. Acestea fiind spuse, păstraţi un echilibru. Seara va aduce câteva știri despre carieră sau locul de muncă.

Taur

Taurul va dori astăzi să nu iasă din carapacea lui şi să facă doar lucruri confortabile. Urmați această înclinație. Retragerea dvs. temporară de la contactele verbale nu va avea consecințe sociale negative, ci va crea un câmp energetic pozitiv şi liniştitor în direcția voastră. În același timp, de asemenea, aveți șansa de a participa la unele activităţi legate de formare, în profesia, afacerea dvs. sau cariera. Provocarea aici este de a onora nevoia de izolare fără a pierde această ocazie, de a străluci în carieră. Petreceți seara în relaxare.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Gemeni

Gemenii ar trebui sa evite comparațiile cu alții astăzi. Aceste comparații ar putea duce la o defăimare emoțională, deoarece puteți găsi întotdeauna un defect cu dvs. în comparație cu altcineva. Acest lucru este nedrept pentru tine. Poate că este greu să crezi, dar ai multe calități. Nu vă lăsați prinsă într-o buclă de gândire negativă. Arătați calitățile. Tratați-vă cum ați trata un prieten care ar avea această problemă. De asemenea, ţineți cont de promisiunea pe care ați făcut-o recent unei rude.

Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Rac

Astăzi puteți obține destul de ușor mici câștiguri financiare, însă este recomandat să fiți prudent și să nu va lăsați tentat de chilipiruri și speculații. În partea a două a zilei există riscul să provocați o discuție aprinsă cu partenerul de viață în legătură cu schimbările pe care vreți să le faceți în cămin și în rutină casnică. Atenție la tendința de a va susține cu încăpățânare punctul de vedere! Un prieten de familie v-ar putea da sfaturi înțelepte. Ați putea avea ocazia să rezolvați o problemă a familiei, probabil în legătură cu locuința.

Leu

Oportunitățile care se ivesc astăzi se pot dovedi a fi de bun augur pentru viitor, mai ales dacă este vorba de sectorul profesional. Cei născuți în zodia Leu trebuie, însă, să dea dovadă de răbdare și atenție în comunicare, la ceea ce spun, dar și la modul în care primesc/percep informația. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să înțeleagă o situație care are legătură cu niște principii, teorii, convingeri. Nativii vor avea idei creative și încărcate de inspirație artistică. Contextul astrologic de astăzi favorizează negocierile și orice temă de dialog care implică zona financiară. Astfel, nu este exclus ca cei născuți în zodia Leu să primească vești bune legate de o sumă de bani.

Vezi aici horoscopul iubirii din această lună

Fecioară

S-ar putea ivi ocazia să faceți anumite schimbări la care va gândiți de ceva timp, în plan profesional sau în relațiile sentimentale. Astăzi sunt favorizate discuțiile serioase pe teme importante și relațiile de parteneriat în general. Capacitatea de comunicare ar trebui să fie foarte bună și să va ajute să lămuriți totul, până în cele mai mici detalii. Ziua de azi este foarte bună pentru a susține examene, negocieri și interviuri de angajare. Se pare că sunteți preocupat de probleme profesionale care va dau bătaie de cap de ceva timp și aveți tendința să neglijați viață de familie.

Balanță

Atunci când un lucru nu îţi place, asta provoacă un dezechilibru, iar astăzi e una din acele zile când îţi e greu să obţi acest lucru. Aşa că ar fi indicat să lucrezi la găsirea echilibrului propriu, înainte să vrei să te vezi cu prietenii. Un sfat: ai putea să postezi pe social media ceva care face viaţa să arate frumos şi echilibrat, ar putea să te ajute, chiar dacă nu e aşa. Astăzi controlezi totul şi pe toată lumea. Eşti cu ochii pe premiul cel mare, indiferent ce ar putea însemna asta pentru tine. Nu uita însă să ai grijă şi de tine, în acelaşi timp.

Horoscop sâmbătă 5 septembrie 2020. Scorpion

Azi eşti într-o dispoziţie atât de bună încăt, atunci când intri într-o cameră, o luminezi. Şi dacă nimeni dintre cei care se află acolo nu observă, tu intri din nou pe altă uşă. Dacă nici asta nu funcţionează şi eşti ignorat, ţine minte că nu merită să te superi doar pentru că nu eşti remarcat. Mai ales că vei primi aceea atenţie pe care o doreşti exact când te aştepţi mai puţin. Astrele vă recomandă să aveți mai multă grijă față de familie și prieteni. Profitaţi de orice ocazie ca să petreceţi împreună cu ei. Seara, veţi primi o veste neaşteptată sau veţi primi o sumă importantă de bani.

Săgetător

Săgetatorul se va confrunta cu un moment definitoriu în ceea ce privește viitorul și direcția carierei. Vânturile de schimbare suflă în direcția voastră. Nu vă fie frică să faceți drumul mai puțin călătorit, poate în opoziție cu ceea ce v-ați gândit inițial pentru voi înșivă. Râurile se mișcă și așa poţi face şi tu. La început, această schimbare se poate simți inconfortabilă, așa cum este cu experiențele noi. Acestea sunt reacții la schimbare și nu un semn că sunteți pe o cale greșită. Deplasați această schimbare pas cu pas și veți începe să vedeți calea de urmat. Nu vă temeți, deoarece faza de tranziție va trece repede în timp ce creșteți în confort.

Capricorn

Astăzi, veţi tânji după atenţie, în special din partea persoanei iubite. V-aţi simţit, în ultima perioadă, daţi la o parte din viaţa persoanei cu care sunteţi într-o relaţie, iar astăzi veţi simţi simţi un puternic sentiment de lipsă de afecţiune. Încercaţi să comunicaţi pentru a nu suferi pierderi ireparabile. Fiţi voi înşivă şi spuneţi exact ceea ce simţiţi. Dacă nu veţi fi înţeleşi, cel mai probabil, este nevoie să faceţi o schimbare în viaţa voastră. Totuşi, nu fiţi radicali şi analizaţi foarte bine înainte a lua o decizie importantă.

Vărsător

Veţi fi extrem de agitaţi, astăzi, în unele cazuri chiar şi fără motiv. Evenimentele din ultima perioadă v-au întins nervii la maxim, motiv pentru care trebuie să vă relaxaţi. O ieşire în oraş cu un prieten bun, planificarea unei vacanţe sau chiar începutul unei noi relaţii v-ar putea ajuta să vă schimbaţi starea de spirit. Nimic în lume nu merită să vă stresaţi atât de mult. Riscaţi să vă îmbolnăviţi şi veţi suferi foarte mult dintr-un motiv aproape inexistent. Aveţi grijă de voi!  Bucuraţi-vă de viaţă alături de cei dragi şi încercaţi să vă planificaţi viitorul împreună.

Pești

Peștii vor primi exact ceea ce merită, pe plan profesional. Cei muncitori și cu spirit de sacrificiu vor culege în sfârșit roadele muncii lor, în timp ce persoanele care au încercat să păcălească sistemul și să refuze responsabilitatea ar putea primi o veste nu tocmai bună. Ceva probleme ar putea apărea și pe plan sentimental, dacă lucrurile nu sunt spuse cu sinceritate. Cei aflați într-o relație de cuplu să nu evite momentele tensionate, ele sunt necesare pentru rezolvarea problemelor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top