Connect with us
Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016. Ce au rezervat astrele pentru toate zodiile in aceasta saptamana a lunii Aprilie.

Horoscop

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie. Probleme pentru Sagetatori

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie pentru a doua saptamana din luna aprilie.

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie pentru a doua saptamana din luna aprilie.

Urmeaza o saptamana dificila pentru Sagetator, scrie teotrandafir.com.Planetele Marte si Pluto vor intra in retrogradare pe 16 si 17 aprilie si asta produce efecte asupra zodiilor. Iata cum!

Berbec

Se normalizeaza situatia financiara si ai ocazia sa pui bani deoparte pentru investitiile viitoare. Nu te grabi foarte tare cu cheltuitul banilor pe care ii obtii in saptamana urmatoare. Mai bine depune-i la banca sau pune-i la saltea. Zile norocoase: sambata si duminica.

Taur

Vei intra intr-o stare generala foarte buna chiar de la inceputul saptamanii. Va trebui sa te axezi pe studii daca vrei sa iti imbogatesti sansele in a accede la functia dorita. Este o saptamana favorabila cititului, iesitului la teatru sau la concerte. Zile norocoase: miercuri si joi.

Citeste si: Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Gemeni

Nevoia de eliberare dospeste atat de tare incat vei reusi sa te desprinzi de toate energiile negative. S-ar putea sa faci o calatorie in interes de serviciu spre finalul saptamanii, deci fii cu ochii in patru pentru ca discutiile pe care le vei purta pot fi cele mai fructuoase de pana acum. Zile norocoase: luni, joi si duminica.

Rac

Cine munceste, primeste! Cam acesta va fi sloganul dupa care va trebui sa te ghidezi saptamana ce vine. Vei fi nevoit sa depui ceva mai mult efort pentru a obtine ceea ce iti propui. Zile norocoase: marti, vineri si duminica.

Leu

Suprasolicitarea la locul de munca poate sa iti creeze probleme in familie. Nu purta tensiunea de la serviciu acasa pentru ca risti sa provoci o ruptura intre tine si cei dragi. Va trebui sa inveti sa faci diferenta intre ce se intampla la munca si ce se intampla acasa. Zile norocoase: marti si joi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top