Connect with us
Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza in perioada care urmeaza! Evenimente astrale importante: Mercur si Venus vor intra in zodia Varsator si Soarele va intra in zodia Pesti!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza in perioada care urmeaza! Evenimente astrale importante: Mercur si Venus vor intra in zodia Varsator si Soarele va intra in zodia Pesti!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Berbec

Vei incepe energia cu o energie pe care o dobandesti in weekend, datorita faptului ca Soarele care intra in zodia Pesti incepe sa isi faca simtita prezenta asupra ta. Luni si marti vei avea o multime de idei noi si este foarte important sa le dai glas! Doar asa vor sti si cei din jur de ce este capabil!

Pe la mijlocul saptamanii se pune accent pe relatiile de familie si ar fi bine sa te interesezi de starea de sanatate a celor dragi, mai ales daca nu reusiti sa vorbiti prea des. Fereste-te de conflicte, mai ales cele ce s-ar putea starni cu unul dintre parinti!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza in perioada care urmeaza! Evenimente astrale importante: Mercur si Venus vor intra in zodia Varsator si Soarele va intra in zodia Pesti!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Taur

Daca nu te simti in apele tale si crezi ca ai o problema de sanatate, ia in calcul si faptul ca ai putea suferi si din cauza emotiile care te-au tot incercat in ultima perioada. Invata sa te relaxezi si uita de gandurile negative!

Luni si marti nu se vad sanse sa castigi bani in plus, insa miercuri planeta Venus va intra in zoia Varsatorului, fapt ce iti cresc sansele de a promova sau de a obtine un bonus la locul de munca. Din pacate, bucuria va fi umbrita de plati restante sau facturi – cu alte cuvinte, ai pe ce cheltui banii! Zilele de luni si marti vor fi tensionate, in ceea ce priveste partea personala!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Gemeni

Venus intra in casa Varsatorului miercuri, iar tu ii vezi simti efectele pentru ca te ajuta sa gasesti explicatii pentru unele intrebari pe care ti le pui de multa vreme. Bucura-te de aceasta influenta, pentru ca te va ajuta sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

Daca ai planificat intalniri importante la inceputul saptamanii, amana-le, daca este posibil, pentru ca nu vei avea deloc succes in demersurile tale. Raporturile cu asociatii, colaboratorii si colegii de serviciu se redreseaza miercuri si joi, zile in care si aspectele financiare se echilibreaza. Incearca sa iti gasesti linistea intre prieteni, rude si in bratele partenerului de viata, la finalul saptamanii.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Rac

Vei avea tendinta sa iti lasi mintea sa zboare spre ganduri negative care nu iti fac deloc bine, ba chiar te afecteaza si fizic. Te vei simti obosit, vei avea dureri de stomac sau de cap. Relaxeaza-te si ajuta-ti sanatatea!

Daca luni si marti intri in polemici, cantereste-ti bine cuvintele inca inainte de a le spune si celor din jur, caci s-ar putea sa aduci argumente gresite in miezul discutiei. La finalul saptamanii vei avea destui bani, dar ai nevoie sa te abtii in a-i cheltui pe lucruri marunte de care stii ca nu ai nevoie. Venus in zodia Varsatorului te ajuta sa revigorezi relatia de cuplu!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Leu

La inceputul saptamnii iti va iesi in cale sansa de a incepe un nou proiect sau de a avansa pe o alta pozitie la locul de munca. Totusi, ai grija la tot ce inseamna investitie sau cheltuieli!

O sa fii extrem de sensibil miercuri si joi, gata-gata sa plangi la cel mai mic repros. Este posibil sa fii coplesit de probleme si epuizat, asa ca incearca sa te indepartezi de mediul ostil care te face sa fii atat de sensibil. Pune relatiile de prieteni pe primul loc si accepta orice iesire in oras, caci ai sanse mari sa cunosti pe cineva important pentru viitorul tau!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Fecioara

Venus va intra in zodia Varsatorului miercuri si iti influenteaza casa muncii. Acest lucru te indeamna sa gasesti noi metode prin care sa iti optimizezi stilul de lucru, vei incerca sa indeplinesti cat mai multe sarcini de serviciu si vei fi extrem de determinat sa le arati tuturor de ceea ce sti in stare.

Daca cumva esti subiectul unor barfe sau simti ca un prieten „te sapa”, nu te arunca in a spune acuzatii, ci discuta serios cu acea persoana. De asemenea, vei avea nevoie de cateva momente de sinceritate in relatia de cuplu! Weekendul te gaseste destul de nemultumit din cauza unor probleme in familie!

 

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Balanta

Luni si marti te vei simti foarte prost la locul de munca, vei primi reprosuri si nu gasesti nicio cale prin care sa rezolvi problemele. Gandeste pozitiv si invata ca aceste replici negative nu sunt facute pentru a te jigni, ci pentru a-ti deschide ochii!

Mijlocul saptamanii va fi destul de obositor la locul de munca, din cauza unor asteptari foarte mari din partea superiorilor, lucru care face ca sarcinile de serviciu sa fie si mai solicitante. Venus iti va influenta casa iubirii si iti va aduce bucurii pe plan sentimental – nativii singuri au sanse mari sa isi gaseasca jumatatea.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Scorpion

Prima parte a saptamanii 15-21 februarie vine cu vesti neplacute pe plan financiar. Daca te bazai pe un imprumut sau aveai planificat sa investesti o suma de bani, este posibil ca aceste lucruri sa nu se mai intample, sau sa se realizeze cu mari dificultati. Strange cat de mult poti punga!

Miercuri si vineri vei simti nevoia sa stai mai mult singur, iar aceasta izolare din punct de vedere social ar putea chiar sa iti prinda bine, caci iti protejeaza psihicul de intalniri si evenimente care iti fac rau. Dar e posibil sa intalnesti linistea in sanul familiei, unde Venus iti protejeaza sentimentele si te ajuta sa gasesti echilibrul.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Sagetator

Sanatatea iti va da batai de cap in aceasta saptamana. Orice planuri ai avea este posibil sa aiba de suferit din aceasta cauza. Colac peste pupaza, problemele la munca iti vor aduce multe suprari. Marti se intrevede un conflict cu asociatii sau cu unii colegi de serviciun.

Casa comunicarii din horoscopul tau va fi extrem de influentata de planeta Venus, ceea ce inseamna ca de la mijlocul saptamanii vei avea capacitatea de a-ti expune ideile cu mare usurinta si iti vei impune punctul de vedere in fata celorlalti fara probleme.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Capricorn

Inceputul de saptamana nu este tocmai plin de bucurii pentru zodia ta, pentru ca vei avea destul de multe dificultati in realizarea unor sarcini de serviciu. Acest lucru iti va provoca neplaceri si nu te vei simti deloc in apele tale.

Ar fi bine sa te asiguri ca esti ordonat in ceea ce faci. De miercuri pana la finalul saptamanii vei avea parte de probleme pe plan sentimental, lucru care aduce conflicte intre tine si partenerul de viata. Din fericire, nu pare a fi nimic grav, dar s-ar putea sa iasa la iveala niste probleme mai vechi, care nu si-au gasit rezolvarea la momentul potrivit. Nu-i nimic, le puteti remedia acum!

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Varsator

Venus va intra in semnul tau zodiacal, lucru care iti aduce fluturi in stomac inca din primele zile ale saptamanii. Daca esti singur, asigura-te ca activitatile tale sociale te vor ajuta sa cunosti oameni noi, caci ai mari sanse sa iti cunosti sufletul pereche.

Fii precaut la locul de munca, deoarece acolo ai cele mai mari sanse sa intalnesti persoane cu energii negative care sa iti distruga starea de bine. La mijlocul saptamanii vei avea o multime de probleme la locul de munca si au nevoie sa fie controlate atent.

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016 Pesti

Inceputul saptamanii va fi extrem de delicat pe plan personal, caci vei avea probleme cu familia, cel mai probabil cu parintii sau cu un copil. Ai grija sa stapanesti discutiile la un nivel de normalitate, pentru a nu ajunge la conflicte si la vorbe dureroase!

Profesional, o sa fie bine, desi pare una dintre cele mai aglomerate perioade in aceste perioade. Este posibil sa lucrezi chiar si peste program sau in weekend. Nu te impotrivi, ci du sarcinile la bun sfarsit!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top