Connect with us
Horoscop saptamanal 23-29 mai 2016. Cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta saptamana a lunii mai. Iata ce au pregatit astrele!

Horoscop

Horoscop saptamanal 23-29 mai 2016. Sagetatorii, pusi in situatii bizare

Horoscop saptamanal 23-29 mai 2016. Taurul si Racul au probleme importante in cuplu pe care trebuie sa le rezolve urgent, scrie teotrandafir.com.

Berbec

Apar discuti in contradictoriu cu colegii de munca, insa nu trebuie sa pui foarte mare accent pe a-ti impune opinia in fata celorlalti. Vei avea suficiente ocazii sa fii rezervat. Pastreaza-ti energia si vitalitatea pentru persoana iubita. Zile favorabile: marti si joi.

Taur

Mercur te sfatuieste de bine in perioada urmatoare, deci vei avea toate sansele sa iti regandesti o serie de planuri care merita analizate cu atentie. Vei castiga ceva bani spre finalul saptamanii, asa ca nu e exclus sa mergi intr-o minivacanta. Apar cateva divergente in cuplu pe care nu le poti rezolva altfel decat cu un dialog consistent in argumente. Zile favorabile: miercuri si sambata.

Citeste si: Horoscop luna iunie 2016!

Gemeni

Luna plina de pe 22 mai continua sa produca ravagii in sufletul tau, iar sectorul cel mai afectat va fi cel al parteneriatelor. Vei avea suficiente clipe in care sa iti reconstruiesti planurile pentru a evita orice fel de colaps financiar. Zile favorabile: luni si duminica.

Rac

Sectorul sentimental va fi ceva mai bulversant in urmatoarea perioada. Vei realiza ca o relatie nu se poate pastra doar cu aventuri sexuale, ca e nevoie de mai multa implicare emotionala din partea amandurora. Zile favorabile: miercuri, joi si vineri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top