Connect with us
Horoscop saptamanal 30 mai-5 iunie 2016. Cele mai importante previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Horoscop

Horoscop saptamanal 30 mai-5 iunie 2016. Zile grele pentru Scorpioni

Horoscop saptamanal 30 mai-5 iunie 2016. Urmeaza o saptamana destul de dificila pentru majoritatea semnelor zodiacale. Tot raul va fi, insa, spre bine, scrie teotrandafir.com.

BERBEC

Iti vei gasi, in sfarsit, linistea, insa nu te culca pe o ureche. Pot aparea cateva probleme serioase cu institutiile, asta daca nu ai rabdare sa primesti raspunsurile la solicitarile pe care le faci in timp record. Zile favorabile: marti si duminica.

TAUR

Vei purta cateva discutii interesante despre un proiect din sfera protectiei sociale. Nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare intre 3 si 4 iunie. Zile favorabile: miercuri, sambata si duminica.

GEMENI

Relatia cu prietenii devine tot mai ciudata. Pe 1 iunie vei avea senzatia ca nu stii sa comunici anumite lucruri. Starea proasta se accentueaza in perioada 2-3 iunie. Zile favorabile: sambata si duminica.

RAC

Iti consolidezi statutul social prin relatiile pe care ti le faci. Vei avea suficienta determinare ca sa iesi in fata fara nicio teama. Emotional, lucrurile merg nitel mai prost. Zile favorabile: luni si vineri.

LEU

Nesinceritatea iti poate aduce probleme foarte mari. Cu dragostea s-ar putea sa stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ti le produci chiar tu. Zile favorabile: joi si vineri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top