Horoscop saptamanal 6-12 iunie 2016. Zodiile care vor avea probleme

04.06.2016
Horoscop saptamanal 6-12 iunie 2016. Zodiile care vor avea probleme

Horoscop saptamanal 6-12 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru toate zodiile.

Majoritatea zodiilor isi gasesc linistea, cu exceptia Scorpionului si a Racului, scrie teotrandafir.com.

BERBEC

Pe 6 iunie e posibil sa fii pus pe drumuri pentru a rezolva cateva probleme legate de serviciu. Vei reusi sa finalizezi o serie de lucruri de care te-ai apucat de mult. Vei juca rolul de mediator intr-un conflict familial reusind astfel sa castigi increderea celor dragi. Zile favorabile: miercuri si sambata.

TAUR

Vei porni pe niste carari necunoscute pentru a face rost de bani pentru anumite lucruri la care visezi de mult timp. Ce crezi? Chiar ii vei obtine! Se instaleaza calmul in mediul in care traiesti si vei fi pregatit pentru evolutii spectaculoase din punct de vedere sentimental. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

GEMENI

Va fi o saptamana perfecta. Vei cunoaste cateva persoane importante si vei semana numai veselie in jurul tau. Din punct de vedere amoros, lucrurile vor sta de minune. Vei cunoaste putina faima in perioada 7-10 iunie si asta te va motiva sa continui pe drumul pe care ai inceput sa pasesti. Zile favorabile: marti si joi.

RAC

Unele directii de viata pot fi tulburate daca nu investesti suficienta atentie. Persoanele din jur iti pot reprosa cateva lucruri pe care nu ai pus mare pret pana acum. Fii conciliant si pregateste-te de orice situatie pentru ca reprosuri vor fi cu nemiluita. Zile favorabile: sambata si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare