Connect with us
Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Horoscop

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Horoscop saptamanal pentru 8-14 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza astrele. Un pont: JUPITER va avea o mare influenta asupra ta!

 Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Berbec

Chiar daca inceputul saptamanii vine cu un aer de melancolie, de miercuri vei intra din nou in forma obisnuita si iti vei indrepta gandurile spre ceva mai pozitiv. Da la o parte orice gand negativ si profita de influenta Lunii noi de luni, care te ajuta sa iti faci planuri de viitor si sa incepi noi proiecte.

Luna noua este amplasata in casa prieteniilor si te ajuta sa ai o viata sociala mai activa in zilele urmatoare. „Profita” de ajutorul pe care ti-l ofera cei din jurul tau!

Citeste horoscopul 8-14 februarie 2016 pentru toate zodiile ca sa vezi ce influenta are luna noua asupra tuturor zodiilor. Vezi mai jos horoscopul saptamanal complet!

 

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Taur

Esti mai stresat ca niciodata si devii irascibil foarte repede, aparent fara motiv. Nu alege cea mai usoara varianta si nu te refugia la tine acasa, invelit in patura, uitandu-te la televizor. Socializeaza, spune-ti problemele, incearca sa gaseste metode de relaxare care sa te ajute sa scapi de tensiune.

Luna noua care se va forma luni te ajuta in casa carierei si in casa prietenilor, conjunctie favorabila pentru planuri de viitor. Este cu atat mai favorabila cu cat ai un proiect comun cu prietenii tai sau lucrezi alaturi de oameni pe care ii simpatizezi, caci se preconizeaza relatii foarte bune la locul de munca, in special spre finalul saptamanii.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Gemeni

Luna noua te face sa te orientezi mai mult spre filosofie si introspectie si iti vei dori sa gasesti radacinile pentru unele probleme mai vechi. Luna noua se leaga si de sectorul studiilor si a invataturii si te face sa te inscrii la un curs sau macar sa iti cumperi cateva carti ca sa aprofundezi anumite cunostinte.

Te vei orienta in aceasta saptamana si spre unii membri ai familiei pe care simti ca i-ai neglijat. Vei incerca sa te apropii de ei si vei reusi acest lucru datorita farmecului de care dai dovada in aceasta saptamana.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Rac

Astrele te ajuta sa ai noroc la bani in aceasta perioada, asa ca este bine sa te concentrezi in acest scop. Daca iti iese in cale o oportunitate de afacere sau cantaresti de mai multa vreme posibilitatea de a face o investitie, acum este momentul.

Luna noua te face sa fii mai sensibil si mai orientat spre emotiile tale. Indiferent daca te incearca stari placute sau nu, incearca sa ramai ferm pe deciziile si pe opiniile tale. Mizeaza pe spontaneitate in relatiile cu ceilalti si nu te pregati prea mult daca urmeaza o intalnire sau o petrecere. Lasa-te purtat de val, caci viata iti pregateste surprize.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Leu

Luna noua de luni iti va influenta foarte tare relatia de cuplu si va aduce schimbari. Acestea nu par a fi de bun augur ci, din contra, vei simti ca cel drag se indeparteaza de tine si devine mai rece. Nu te lasa influentata de acest comportament si adu-i aminte de momentele frumoase prin mici gesturi. Totul se va rezolva, daca veti comunica!

In aceasta saptamana mai este vorba si despre parteneriate si colaborari. Este posibil sa resimti ceva schimbari la locul de munca, sa formezi noi aliante si sa iti schimbi putin opiniile despre cei cu care lucrezi.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Fecioara

Luna noua iti va influenta munca si nu in bine! Vei simti ca nu mai faci fata, fie din cauza unor presiuni peste puterile tale, fie fizic, pentru ca te-ai epuizat in ultima perioada. In orice varianta, poate ca ar fi bine sa o lasi mai moale si incerci sa amani, macar pana vineri, orice sarcina importanta ai avea, caci risti sa dai gres.

Ai grija si la relatia cu partenerul de cuplu, pe care vei avea tendinta sa te razbuni din cine stie ce motive, pentru care nu el este vinovat. Incearca sa fii mai intelegator in aceasta perioada! Aceasta atitudine a ta ar putea fi cauzata si de starea de slabiciune pe are o ai in ceea ce priveste sanatatea.

Citeste horoscopul saptamanal in pagina urmatoarea!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Balanta

Primele zile ale saptamanii vin cu probleme la locul de munca, din cauza lipsei de comunicare. Vor aparea barfe si interpretari, cuvinte rastalmacite si alte lucruri care vor duce la discutii aprinse cu cei din jur.

Luna noua iti va influenta doua casa: cea a sanatatii si cea a iubirii. Una in bine, cealalata… in rau. Cea care este influentata pozitiv este casa iubirii – vei simti fluturi in stomac, se vor aprinde din nou flacarile iubirii si ale pasiunii. Casa sanatatii e influentata negativ si te vei simti molesit pe tot parcursul saptamanii!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Scorpion

Luna noua iti readuce amintiri neplacute, poate legate de cineva din familie. Incearca, inainte de a-i aduce si acelei persoane problema in fata, sa discuti putin cu tine si sa iti dai seama de unde porneste problema. Aceasta e cea mai simpla cale pentur a gasi solutia!

La finalul saptamanii te vei simti in forma maxima si iti vei dori sa faci diverse activitati. Profita de timpul liber, daca poti, si dezvolta-ti un nou hobby sau incearca sa iesi la aer curat ca sa te bucuri de energia pe care o ai.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Sagetator

Luna noua este favorabila pentru casa comunicarii. Vei simti nevoia sa spui verde-n fata orice te supara. Tempereaza-ti acest impuls la locul de munca sau daca esti in cautarea unui noi job, caci nu este o atitudine favorabila.

In schimb, in cadrul relatiei de cuplu si al familiei, iti va fi usor sa vorbesti liber despre problemele pe care le aveti si sunt sanse mari sa le si rezolvati. Vei avea dorinta de a face cuiva o surpriza, asa ca nu ezita! Sigur gestul tau va fi apreciat!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Capricorn

Vei avea parte de un eveniment alaturi de persoane dragi, la inceputul saptamanii. Poate fi vorba despre o aniversare sau o celebrare. Bucura-te de momentele frumoase si incearca sa iei ce-i mai bun de la oamenii din jur. Nu uita ca planeta Saturn are o mare influenta asupra subconstientului tau – nu interpreta gesturi sau vorbe dupa bunul plac, caci s-ar putea sa te inseli!

Daca ai decis sa economisesti, sa deschizi un nou cont de pensii sau pur si simplu pentru economiile tale, acum este momentul sa faci acest lucru. De asemenea, e o perioada favorabila pentru investitii!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Varsator

Vei simti ca ai multa energie si vei fi determinat sa pui in aplicare planuri pe care le ai de mult. Ai grija, caci Luna noua iti influenteaza casa personalitatii, lucru care te face mai temperamental decat de obicei. Ce inseamna asta? Ei bine, cantareste foarte atent orice decizie iti trece prin minte si incearca sa te consulti cu cineva in care ai incredere.

Vei avea o saptamana destul de plina, asa ca ai grija la starea ta de sanatate. La primele semne de epuizare sau de raceala, ia masuri!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Pesti

Luna noua se formeaza in casa trecutului si te pune fata in fata cu un fost partener sau cu cineva de care incerci sa uiti de mult. Decat sa te invarti in jurul cozii, mai bine pune capat, o data pentru totdeauna, situatiei neplacute!

Din fericire, se anunta o perioada favorabila pentru finantele tale. Veniturile ti se vor rotunji fara ca tu sa fac, practic, nimic!

Sursa foto: Shutterstock

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top