Connect with us
Horoscop săptămal 21 - 27 iunie 2021. Încercări multe și presiuni mari pentru zodii

Horoscop săptămânal

Horoscop săptămal 21 – 27 iunie 2021. Încercări multe și presiuni mari pentru zodii

Ultimele zile din iunie aduc furtuni în sufletul zoodilor de aer. Semnele de întrebare încep să apară, iar asta-i destabiliază. Horoscopul săptămânal 21 – 27 iunie 2021 vine și cu vești bune, dar și cu un semnal de alarmă se pentru toată lumea. Este imortant ca zodiile să fie cu urechile bine deschise și să audă doar ce se spune, nu să interpreteze. Comunicarea nu este în punctul forte în această perioadă.

Horoscop săptămal 21 – 27 iunie 2021 – grijă la comunicare

Comunicarea este îngreunată de mișcarea planetelor și aduce bătăi de cap tuturor. Se înțeleg vorbele mai greu, totul poate fi învăluit într-o umbră de mister, iar asta aduce discuții tensionate și multe probleme care se rezolvă greu.

Berbec

Sunteți la răscruce de drumuri, aveți grijă însă ce cale alegeți, cea care cea mai bună trebuie analizată bine. Dacă reacționați impulsiv, aveți grijă să fi cântărit corect lucrurile pentru că sunt ireversibile.

Răscrucea de drumuri se întâlnită pe toate planurile, așadar cu atât mai multă nevoie de calm și cântărirea cuvintelor spuse. Impulsivitatea caracteristică și mereu contra celorlați se va termina cu rupturi greu de lipit la loc.

Taur

Treceți o perioadă încărcată cu gânduri negative. Abătut de sentimentele care vă încearcă nu mai vedeți lumina de la capătul tunelului, care este foarte aproape, dar nu reușiți să  gestionați furia.

Pe la mijlocul săptămânii vin vești bune, care vă schimbă ușor starea, iar asta vă ajută în demersurile de restartare pe care vi le doriți. Acordați atenție semnalelor primite de la corp.

Gemeni

O dragoste nouă apare la orizont, iar asta-i viztează și pe cei care au deja o relație și pe cei singuri. Cineva apare în viața lor care le oferă o alternativă la împlinirea personală. Cei mai timizi nu vor da curs tentației de a cunoaște persoana, dar gemenii mai îndrazneți se vor arunca în valurile iubirii.

Rac

În sfârșit vești bune din partea astrelor. Verdictul este clar pentru raci, norocul le va fi de mare folos să își readucă zâmbetul pe buze. Cariera este cea mai avantajată zonă, se aduce vorba  de avansări, măriri de salariu și chiar oportunitatea unui mediu de lucru mai bun din punct de vedere al condițiilor și banilor.

Leu

Reușitele în plan financiar și cel profesional mai mângâie inima supărată. Chiar dacă aspectul familiei nu este unul grozav, leii se vor concentra mai mult pe muncă.

Pe zona carierei se aglomerează propuneril de colaborare și este bine să ai de unde alege, dar trebuie luate cu măsură deciziile pentru că riscați să supra aglomerarea.

FECIOARĂ

Trăirile tale vor fi puternice și asta pentru că reușești să capeți mai multa încredere în forțele proprii. Te așteaptă multe momente importante deoarece Jupiter traversează din nou sectorul tău natal. Cu dragostea stai bine, iar cu banii apar surprize pozitive.

BALANȚĂ

Profita din plin de săptămână care urmează deoarece vă fi una profitabila din toate punctele de vedere. Familia vă fi alaturi de tine în ceea ce plănuiești, iar relaxarea și gândirea pozitiva sunt cuvintele de ordine.

SCORPION

Nesiguranță creste cu fiecare minut de tacere pe care îl ai. Trebuie să vorbești cu cineva. Daca nu ai încredere în cei apropiați, apelează la un psiholog. Trebuie să te descătușezi de toate blocajele și interdicțiile pe care ți le pui din teama de a acționă.

SĂGETĂTOR

Stârnești admirația celor din jur și șefii tai descoperă în tine o persoana de nădejde. Curajul și determinarea trebuie să primeze în perioada următoare.

CAPRICORN

Nemulțumirile și neplăcerile te vor cuprinde în perioada 22-25 iunie. Este ultima săptămână de cumpănă din primul ciclu al anului, așa că fă-ți planuri pentru redresarea ta spirituala.

VĂRSĂTOR

Mofturile tale îi pot enerva pe cei din jur mai ales că iți sare țandăra din absolut orice. Termina cu nemulțumirile și nu mai considera că ai neajunsuri pentru că nu știi ce înseamnă să iți lipsească chestii vitale.

PEȘTI

Apar probleme în familie și faci tot posibilul să te redresezi din punct de vedere emoțional. Soarele în Rac și Luna Plina în Săgetător te fac să acționezi cu mai multa responsabilitate.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop săptămânal

To Top