Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 iunie 2021. Renasc 5 zodii

Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021. Renasc 5 zodii

Horoscop săptămânal 14 – 20 iunie 2021: Fecioara renaște, Vărsătorul se cearta cu toți, iar Racul merge în luna de miere.

BERBEC

Trebuie să stai mai mult cu cei dragi, să petreci timp cu persoane mai în vârstă care să iți amintească de valorile după care te poți ghida și cu ajutorul cărora poți primi multe lucruri frumoase de la viață. Zile favorabile: miercuri și sâmbăta.

TAUR

Ai nevoie de ceva mai multa afecțiune, mai ales în perioada 27-30 iunie. Vei cunoaște o serie de persoane noi, oameni care iți vor deschide ochii în legătură cu anumite calități nedescoperite la tine. Zile favorabile: joi, vineri și sâmbăta.

GEMENI

Nu e exclus să te certi pe bani în perioada următoare. Realizezi că cineva își bate joc de finanțele tale și nu înțelegi de ce. E o săptămână excelența în care poți să iți ceri drepturile fară că ceilalți să te privească nebun sau răzbunător. Zile favorabile: luni și vineri.

RAC

Vei merge într-o vacanta romantica cu persoana iubita și vei face tot posibilul să te detașezi de problemele de zi cu zi. Vei trai momente unice din punct de vedere sentimental, momente de care trebuie să profiți pentru stabilitatea ta emoțională. Zile favorabile: miercuri, vineri și duminica.

LEU

Săptămână cuprinsa intre 27 iunie și 3 iulie este excelența pentru a ieși din monotonia în care te-ai scufundat. E timpul să iți dorești mai mult de la viață, să nu mai stai într-un con de umbra. Iți poți face prieteni și poți întâlni o persoana speciala după 29 iunie. Zile favorabile: luni și vineri.

FECIOARĂ

Vei trai cea mai buna perioada de până acum din an, însă aceasta abia vă începe, de fapt. În Casa Dragostei se dau artificii, în Casa Banilor e deja inundație, iar din punct de vedere social, te remarci tot mai tare. Zile favorabile: miercuri, joi, vineri și duminica.

BALANȚĂ

Energiile negative care iți dau târcoale sunt un semnal de alarma în legătură cu felul în care privești viață. E timpul să vezi unde greșești de te încearcă de fiecare data anumite sentimente de nesiguranță. Zile favorabile: luni și marți.

SCORPION

O săptămână excelența te așteaptă din toate punctele de vedere. Faci pace cu persoana iubita, te înțelegi bine și cu rudele. Probleme pot apărea doar din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să le iei în considerare. Zile favorabile: sâmbăta și duminica.

SĂGETĂTOR

Zbuciumul sufletesc pe care îl vei trai vă fi unul eliberator, desi în prima faza iți vă veni să urli de durere. Te așteaptă o perioada încărcată emoțional, însă nu trebuie să lași capul jos nicio secunda. Zile favorabile: joi și sâmbăta.

CAPRICORN

E foarte greu să îi împaci pe cei din jur mai ales atunci când tii la toate persoanele implicate într-un conflict. Te convingi încă o data de rolul tău important, determinant, în viețile celorlalți. Zile favorabile: vineri și duminica.

VĂRSĂTOR

Apar serioase probleme pe plan amoros. Trebuie să înveți să fii mai responsabil cu relația ta, să nu mai asculți tot ce spune gura lumii. Zile favorabile: miercuri și joi.

PEȘTI

Pacea și liniștea se aștern în inima ta cu o viteza uluitoare. E că și cum ai opri timpul în loc după un vacarm de nedescris și zâmbești că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Zile favorabile: luni și marți.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop săptămânal

To Top