Connect with us
Horoscop săptămânal 7 - 13 iunie 2021. Gemenii încă au de tras din cauza tranziției lui Mercur

Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal 7 – 13 iunie 2021. Gemenii încă au de tras din cauza tranziției lui Mercur

Horoscopul săptămânal pentru perioada 7- 13 iunie 2021 obligă zodiile de aer să învețe să tacă. În special zodia gemeni care are probleme pe zona comunicării și deși li se pare că totul este clar pentru ei, s-ar putea ca cei cu care discută să le ofere păreri total diferite față de ce cred.

Restul zodiilor vor profita de perioada favoriabilă și gândurile despre concedii, vacanțe și relaxare vor fi intensificate. Începând din această săptămână, pe lângă horoscopul de la ora 5:00, mă voi ocupa și de previziunile astrologice săptămânale, lunare, anule și periodice.

Horoscop săptămânal 7 – 13 iunie 2021. Berbecii la schimbări majore

Aspectul general al săptămânal al săptămânii aduce schimbări majore pentru berbeci, gemeni și vărsători. Un semnal de alarmă se trage pentru zodia Capricorn, care va fi suspusă la provocări majore și obligată să ia decizii pe loc.

Horoscop săptămânal – Berbec

Berbecii sunt porniți să schimbe radical viața lor. Cariera, zona financiară, familia, totul este într-un inventar, toate planurile sunt reviziute și marile schimbări se vor vedea, în stilul lor caracteristic, imediat, cu consecințe directe. Pentru cei din jur vor fi greu de înțeles sau greu de ținut pasul cu valul de revelații.

Emoțional majoritatea berbecilor vor fi susținuți de partenerul de viață, dacă vor reuși să comunice intețiile lor. Există și parte de berbeci care vor realiza că nu sunt în relația pe care ei și-o doresc și aleg să fie singuri, pentru ei sunt necesare toate aceste schimbări și au și sprijin astral.

Horoscop săptămânal – Taur

Taurii vor avea o săptămână linișită mai ales că în perioada 7 – 13 iunie 2021 le vor ieși toate socotelile și planurile lor atent realizate și făcute. Profesionalul le va da mici bătăi de cap pentru că este posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum vor sau să fie situații neplăcute, care îi dau peste cap.

Horoscop săptămânal – GEMENI

Pentru tine este o perioadă în care vrei să ieși în evidență, vrei să reiei legăturile cu anumiți prieteni, să te concentrezi pe lucrurile frumoase.

Financiar se poate și mai bine, semn că ar trebui să regândești puțin ultimele investiții. Vei trece și peste aceste cumpene.

Horoscop săptămânal – RAC

Ai nevoie de înțelegere, de respect, de protecție și cauți acea protecție și căldură sufletească de multe ori cu disperare.

Poate tocmai asta e problema: ești foarte agitat și în loc să atragi oamenii îi respingi printr-o astfel de atitudine.

Horoscop săptămânal – LEU

La tine se poate spune că problemele dispar. Vorbim atât despre cele sentimentale cât și despre cele ce țin de bani.

O veste bună îți va însenina săptămâna de marți încolo, căci este de așteptat să dai lovitură într-un domeniu al carierei.

Horoscop săptămânal – FECIOARĂ

Responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate! Acesta e cuvântul de ordine pentru tine în săptămâna în care tentațiile vor fi foarte mari din toate părțile.

Ai de făcut alegeri importante din punct de vedere emoțional și ești pregătit mai mult ca niciodată de o relație.

Horoscop săptămânal – BALANȚĂ

Banii vorbesc, dar banii te și lovesc. Mare grijă ce fel de cumpărături faci la final de săptămână căci țepele sunt peste tot.

Din punct de vedere amoros, e o perioadă bună pentru reînnoirea jurămintelor, pentru discuții serioase în doi.

Horoscop săptămânal – SCORPION

Graba strică treaba și îți vei da seama de asta săptămâna asta mai mult ca oricând. Nu tot ce zboară se mănâncă.

Din punct de vedere sentimental, ruptura de partenerul de viață e tot mai aproape și s-ar putea să fie definitivă de data aceasta.

Horoscop săptămânal – SĂGETĂTOR

Nu primești tot timpul ceea ce dorești sau ceea ce știi sau crezi că meriți. Viața din păcate este așa, dar tu trebuie să îți păstrezi pozitivismul.

Ai suficiente motive să zâmbești și nu trebuie să faci altceva decât să te uiți de jur împrejur.

Horoscop săptămânal – CAPRICORN

E săptămâna iertărilor, săptămâna în care cazi la pace până și cu cei mai aprigi dușmani ai tăi.

Poate că acest pas important pe care îl faci, a lăsa garda jos (lucru extrem de rar la tine) te va echilibra mai mult.

Horoscop săptămânal – VĂRSĂTOR

Te târguiești cu cine nu trebuie și de aici tragi toate ponoasele. Este momentul să te îndepărtezi de persoanele toxice.

Cu banii vei sta extraordinar de bine în perioada asta, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți golești portofelul la primul magazin de haine.

Horoscop săptămânal – PEȘTI

Ai suficiente motive să zâmbești, să te bucuri de viață, să le arăți tuturor că ești acea persoană care reușește în ciuda intemperiilor.

Ești un exemplu chiar și pentru ai tăi. O săptămână liniștită te așteaptă. E o săptămână în care tragi concluzii pozitive pentru ce îți propui tu să faci de multă vreme.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop săptămânal

To Top