Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici 24-30 aprilie 2017. Previziunile runelor de la Adevaruri ascunse! Care sunt zodiile norocoase!

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici 24-30 aprilie 2017. Racii depind de unele răspunsuri

Horoscop Mihai Voropchievici 24-30 aprilie 2017. Numerologul a făcut previziunile runelor pentru toate zodiile la „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

Iată care sunt zodiile avantajate în această săptămână!

Berbec – În săptămâna următoare sunt, Berbecii sunt sfătuiți să dea la o parte toate fricile, neîmplinirile, pentru o săptămână de vis.

Taur – O săptămână cu multe vești bune, cu posibile cadouri, sume de bani. Dacă există bani, Taurul e fericit.

Gemeni – Nu le-au ajuns sarbătorile și mai vor să zburde pe dumuri, călători. O săptămână cu mult tumult și cu multe drumuri.

Rac – Racii sunt în așteptarea unor mesaje importante și sunt într-o continuă așteptare. Au multe de făcut, dar totul se rezumă la ce informații primesc.

Leu – Leul, care e nerăbdător, primește un sfat: aveți răbdare, pentru că se spune „cu răbdarea treci marea”. Surprizele plăcute sunt făcute numai pentru Leii care știu să aștepte.

Fecioară – Fecioara tot caută și niciodată nu este mulțumită și nu are curajul să se decidă. Trebuie să-și rezolve problemele de profesie. Are două alternanțe: ori se mută din casă ori de la serviciu.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top