Connect with us
Horoscopul lunii iunie 2017 - Mihai Voropchievici

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 22-28 mai 2017

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 22-28 mai 2017. Runele au dezvăluit ce aduce această săptămână pentru fiecare nativ din zodiac.

Iată horoscopul runelor pentru fiecare zodie!

Berbec – Are o săptămână fantastică. Runa arată fertilitate și belșug. Toate visele se vor împlini în săptămâna viitoare. Sunt norocoși. Dobândesc lucrurile pe care le doreau de mult timp, chiar și un copil!

Taur – Au o săptămână în care trebuie să schimbe modalitatea lor de acționare. Se pare că au creat niște tensiuni. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Trebuie să lase un pic din încăpățânarea lor caracteristică.

Gemeni – Au o săptămână în care vor primi vești bune. Prin excelență, ei sunt foarte versatili și știu să găsească oportunități unde nu te aștepți.

Rac – O săptămână în care pot să își revigoreze toate forțele și acasă și la serviciu. Pot să beneficieze de lucruri fantastic de bune, să își folosească mintea!

Leu – Au o săptămână în care vor susține o mică bătălie. Pot veni cu niște lucruri care pot supăra pe cei din jurul lor. Să nu fie supărați dacă vor fi criticați.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top