Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu BALANȚĂ, săptămâna 6-12 martie

Începeţi săptămâna cu o puternică susţinere astrală în domeniul carierei, zilele de 7, 8 şi 9 fiind pline de oportunităţi şi de veşti bune. Bună poate fi şi ziua de luni, dar trebuie să fiţi atent la tonul pe care îl folosiţi atunci când vă adresaţi celor ce nu vă susţin ideile sau vă contrazic deşi nu au prea multe argumente.

Joi şi vineri e bine să nu refuzaţi nicio invitaţie pentru că numai aşa puteţi întâlni oameni speciali, care pot juca un rol hotărâtor în succesul dvs profesional. Internetul este, de asemnea, o sursă foarte bună pentru a găsi informaţii utile din sfera dvs de activitate şi dacă aflaţi despre un curs interesant, nu ezitaţi să vă înscrieţi!
Treceţi printr-o perioadă în care este bine să vă „lărgiţi reţeaua” de prieteni şi colaboratori, să vă înscrieţi în organizaţii profesionale sau în cluburi şi asociaţii care promovează aceleaşi valori ca şi dvs.

Zile benefice pentru zodia Balanță

După o săptămână plină, nu este de mirare că veţi prefera să vă petreceţi weekend-ul în linişte, acasă. Luna în zodia Fecioarei influenţează Casa a XII-a din astrograma dvs şi tocmai din acest motiv nu prea aveţi chef nici de vizite, nici de prieteni, nici de petreceri.

Persoana iubită va aprecia această „agendă” pentru că veţi găsi, în sfârşit, timp şi pentru cei dragi. Dacă sunteţi singur, e posibil ca în weekend să vă năpădească amintirile şi să fiţi tentat să reluaţi legătura cu o fostă iubire. Nu faceţi asta! Mai gândiţi-vă, mai răzgândiţi-vă,aşa cum vă stă în fire şi abia după 15 aprilie luaţi o decizie. Când Venus este în mişcare retrogradă, e bine să evităm, cu toţii, schimbările în plan sentimental!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top