Connect with us
Horoscop februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Berbec, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu BERBEC, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Berbecii sunt „vedetele zodiacului”.

De luni seara şi până miercuri, în Berbec se vor afla: Soarele, Luna, Uranus, Venus şi Mercur. Iar faza de Lună Nouă din data de 28 martie va avea loc tot în zodia Berbec.

Astfel, astrele îi sprijină pe Berbeci să îşi schimbe viaţa, să îşi facă planuri de viitor şi să treacă la acţiune. Berbecii au energie, încredere şi ambiţie, dar totul se obţine cu sacrificiu sau cu un preţ la care ei ar trebui să se gândească foarte bine înainte de a lua decizii majore.

Nativii din Berbec fac afaceri rentabile

În 30 martie, Luna va intra în zodia Taur, urmată, în 31 martie, de planeta Mercur. Iar în zodia Taur se află, deja, Marte, planeta ce patronează chiar semnul zodiacal al Berbecilor. Astfel, acţiunile acestora, spiritul de iniţiativă şi energia se vor îndrepta spre afaceri rentabile, spre consolidarea patrimoniului şi asigurarea prosperităţii personale şi a celor dragi.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

În plan sentimental, Berbecii se confruntă cu aceeaşi „mişcare retrogradă” a planetei Iubirii, Venus, în zodia lor, cu efecte amplificate de „mersul retrograd” al lui Jupiter, în „casa Parteneriatelor”. Astfel, Berbecii care au, deja, o relaţie, ar trebui să trăiască din plin magia iubirii fără să se lase atraşi de amăgiri şi aventuri trecătoare. Riscante în acest sens sunt mai ales zilele de 30 şi 31 martie, când se formează careul dintre Jupiter şi Pluton,. Acest careu tensionează, de altfel, şi relaţiile de afaceri sau de muncă ale Berbecilor şi le cere nativilor să acorde o atenţie sporită aspectelor de natură juridică privind parteneriatele.

În ceea ce îi priveşte pe Berbecii singuri, această săptămână este plină de surprize. Nativii Berbec sunt în centrul atenţiei, se pot trezi cu declaraţii de la admiratori-surpriză şi se pot implica, rapid, în relaţii sentimentale mai mult sau mai puţin „pasagere”.

În primele zile din aprilie, Luna aflată în zodia Gemeni le va spori Berbecilor cheful de distracţie şi socializare, de plimbare şi petreceri, iar weekend-ul 1 -2 aprilie va fi „încărcat”, cu multe drumuri şi multe întâlniri.

Cristalul-talisman al săptămânii pentru Berbec: rubinul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top