Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu CAPRICORN, săptămâna 6 – 12 martie

Şi în această săptămână, atenţia dvs se va îndrepta spre familie, iar atunci când Luna va fi în zodia Rac, dorul de părinţi şi amintirea copiăriei vor fi şi mai intense.

Luna în semnul Racului înseamnă pentru toate zodiile nostagie şi relaţii speciale cu familia, dar pentru Capricorn, acest aspect astral are loc exact în sectorul Parteneriatelor.

Astfel, veţi prefera să petreceţi primele zile din săptămână în mijlocul familiei sau veţi începe să refaceţi, să reamenajaţi sau să redecoraţi casa în care aţi copilărit.

Oportunități în domeniul de activitate pentru CAPRICORN

În plan profesional, zilele cu Luna în Rac vă pot aduce oportunităţi în domenii de activitate ce privesc tradiţiile sau istoria, locurile sau clădirile cu semnificaţie aparte.

Din 9 martie, Luna se mută în zodia Leu, unde va sta până în 11 martie şi în aceste zile s-ar putea ca un prieten care vă cunoaşte hobby-urile, să vă ajute să le transformaţi în afaceri profitabile.

Mutarea Lunii în semnul Fecioarei va activa „casa a IX.a” din astrograma dvs:
puteţi pleca într-o călătorie în străinătate sau puteţi fi invitat la un eveniment la care iau parte şi persoane din alte ţări.

Luna Plină din 12 martie va avea loc în această „casă a Străinătăţii” iar asta înseamnă că, pentru dvs, norocul poate veni, acum, „de peste mări şi ţări”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top