Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu GEMENI, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Săptămâna 13 -19 martie este ultima în care, în acest an, vă bucuraţi de prezenţa Soarelui în „casa Carierei” din astrogramă. Profitaţi de această „conjunctură astrală” care vă aduce oportunităţi neaşteptate şi protectori importanţi!

Primele 3 zile ale săptămânii vor fi dominate, pe de o parte, de Luna aflată în „casa Iubirii” şi, pe de altă parte, de intrarea planetei Mercur în sectorul Prietenilor din astrograma dvs. Va trebui, aşadar, să păstraţi echilibrul între nevoia de a fi alături de persoana iubită şi dorinţa de a vă distra alături de prieteni.

Mercur este chiar planeta care vă patronează şi va rămâne în semnul Berbecului (şi în „casa Prietenilor” dvs) până la sfârşitul lunii, sporind dorinţa dvs de a vă face noi prieteni, de a călători şi de a vă distra împreună cu aceştia.

Viaţa profesională revine în atenţia dvs miercuri, joi şi vineri, când Luna se va afla în Scorpion şi va „activa” casa a VI-a din astrograma Gemenilor (care se referă nu doar la activitatea de zi cu zi, ci şi la sănătate). Iată, astrele vă oferă câteva zile în care succesul poate fi al dvs pentru că veţi fi susţinut şi de prezenţa Soarelui, alături de Neptun, în sectorul Carierei, dar şi de planeta Venus, aflată acum în sectorul Prietenilor dvs.

Gemenii primesc ajutor din partea prietenilor

Se poate spune că, în zilele de 15, 16 şi 17 martie, prietenii se transformă în aliaţi sau protectori, că unii dintre ei vă recomandă cuiva important pentru obţinerea unui job foarte bun sau că o relaţie de afaceri se poate transforma într-o adevărată prietenie.

Atenţie, însă, la ziua de vineri, când se produce şi un careu între Soare şi Saturn, iar pentru dvs asta înseamnă riscul de a compromite o colaborare din cauza neseriozităţii dvs, a lipsei de punctualitate sau din cauza unor comentarii pe care le faceţi într-o convorbire „privată”, cu un fals prieten!

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Weekend-ul va fi, însă, extraordinar pentru dvs: Luna va intra în zodia Săgetător, adică în sectorul Parteneriatelor din astrogram dvs. Aici se află, deja, Saturn, „profesorul zodiacului”, iar această „combinaţie astrală” va produce schimbări în modul în care vă raportaţi la ceilalţi. Veţi deveni mai serios, mai responsabil şi mai consţtient de faptul că, mai ales în relaţia de iubire, „primeşti exact ceea ce oferi”.

În ceea ce priveşte colaborările profesionale, weekend-ul poate veni şi cu o răsplată pentru corectitudinea dvs faţă de un partener de afaceri.

Weekend-ul este marcat şi de „conjuncţia” care se formează între planetele Venus retrograd şi Mercur şi care vă activează „Casa prietenilor”. Vreţi să petreceţi weekend-ul cu prietenii, iar dacă sunteţi singur, prin intermediul acestora puteţi cunoaşte o persoană specială de care vă veţi îndrăgosti. Sau este posibil ca un prieten să vă ajute să reluaţi legătura cu o fostă iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top