Connect with us
Horoscop februarie 2018 Leu - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Leu, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu LEU, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie -2 aprilie, Leii pleacă în călătorie sau îşi consolidează relaţia profesională cu cineva din străinătate.

În primele zile ale săptămânii, în sectorul „relaţiei cu străinătatea” din astrograma Leilor se află Soarele, Luna şi Mercur, „planeta Călătoriilor şi a comunicării”, dar şi Venus şi Uranus.

Nativii din Leu pot pleca într-o călătorie neașteptată

Acum Leii pot primi o invitaţie de a participa la un eveniment în altă ţară sau trebuie să plece, pe neaşteptate, într-o delegaţie. Chiar dacă nu sunt foarte încântaţi, ar fi bine să nu refuze pentru a nu se certa cu şefii, mai ales în ziua de 30 martie, când se va forma un „careu” între Jupiter şi Pluton, afectat fiind în special „sectorul carierei” .Peste nu multă vreme, Leii vor înţelege că acreastă călătorie a fost o adevărată şansă pentru că ea le va deschide calea unor oportunităţi extraordinare în plan profesional.

Pentru unii Lei, călătoriile în străinătate se pot transforma şi în ocazii perfecte de a întâlni Iubirea. Există, de asemenea, şi riscul unor „tentaţii” sau oportunitatea unor idile care să sporească potenţialul creator şi artistic al nativilor. Acum, Leii pot compune melodiii de dragoste sau pot scrie poezii romantice, pline de sensibilitate, iar talentul lor de cuceritori plin de farmec îşi va spune cuvântul.

Totuşi, în această săptămână, prioritară va fi viaţa profesională. Sfârşitul lunii vine cu veşti bune: în 31 martie, Mercur se mută în zodia Taur, în „sectorul Carierei, Faimei şi prestigiului” din astrograma Leilor. Aceştia pot primi veşti bune legate de numirea oficială într-o funcţie sau de câştigarea unui concurs.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – LEU

Iar intrarea Lunii în zodia Gemeni, în prima zi din aprilie, poate veni cu invitaţia adresată Leilor de a face parte dintr-o organizaţie de prestigiu (posibil internaţională) sau de a deveni partener într-o afacere.

Nativii care îşi caută un job mai bun, trebuie să facă primul pas şi să îşi trimită C.V.-ul companiilor pentru care ar dori să lucreze. Marte, „planeta Acţiunii” şi Mercur „lurează în echipă” chiar în sectorul Carierei din astrograma Leilor şi le sporesc şansele de succes.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Leu: peridotul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top