Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu PEȘTI, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Încă din prima zi a săptămânii, Mercur, planeta Afacerilor, intră în zodia Berbec, adică în Casa Banilor dvs. Dacă aveţi vreun proiect profesional în vedere sau o afacere, nu rataţi această configuraţie extraordinar de favorabilă pe care o realizează atât Mercur şi Venus, aflate în semnul Berbecului, cât şi Soarele care, până lunea viitoare, se află în zodia dvs.

În primele 3 zile din săptămână, Luna se află în zodia Balanţei, alături de Marele Benefic Jupiter şi vă influenţează „Casa a VIIIa”, iar asta înseamnă că o mulţime de persoane se vor grăbi să vă ajute, să vă facă daruri şi favoruri.

În zilele de 17 şi 18 martie, aveţi șanse să plecaţi la drum „peste hotare” sau, dacă ieşiţi „în lume”, să întâlniţi un om special care locuieşte în altă ţară sau are afaceri şi călătoreşte mult în străinătate.

Nativii din Pești trebuie să se ferească de bârfe

Ziua de 17 martie vine, totuşi, cu un avertisment din partea astrelor: atunci se formează un careu între Soarele aflat în Peşti şi Saturn, aflat în casa Carierei din astrograma Peştilor. Nu vă lăsaţi atras în tot felul de conversaţii cu tentă de bârfă pentru că reputaţia dvs sau relaţia cu o persoană importantă ar putea avea, din acest motivm, de suferit.

Citeșe și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

În rest, norocul nu vă ocoleşte. Mai ales în plan financiar! S-ar putea să nu fiţi pe deplin mulţumit, dacă vă dpriţi nu doar bani, ci şi o iubiure „ca în filme”, dar acum e bine să vă bucuraţi de cecea ce vă oferă destinul. Nu puteţi să le aveţi pe toate, nu-i aşa?!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top