Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu RAC, săptămâna 6 – 12 martie

Pentru dvs, deosebit de importantă este ziua de 10 martie, când planeta Marte intră în zodia Taur, adică în sectorul Prietenilor din astrograma dvs, unde va rămâne până în aprilie. Astfel, atitudinea dvs faţă de prieteni se va schimba: nu veţi mai permite nimănui să profite de pe urma sensibilităţii şi bunătăţii dvs.

Prezenţa „planetei Marte” în acest sector din astrogramă poate însemna şio adevărată triere a prietenilor. Nu veţi mai ierta la fel de uşor ca înainte şi în niciun caz nu veţi mai „întoarce şi celălalt obraz”.

Familia este prioritatea nativilor din Rac

În plus, prezenţa lui Jupiter retrograd în „casa Familiei” din astrogramă, va întoarce atenţia şi energia dvs către familie. Afacerile, cariera sau prietenii vor trece pe planul doi. Prioritară va fi familia şi până în toamnă, aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme mai vechi legate familie. Sau veţi interveni la momentul oportun pentru ca nişte problemele unor rude să îşi găsească, în sfîrşit, soluţionarea.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – RAC

Astfel de zile extraordinare pentru familie sunt cele de la începutul săptămânii 6 -12 martie. Din 6 martie, Luna intră în zodia dvs, unde va sta până în 8 martie, când se va muta în Leu (influenţând, în bine, sectorul dvs financiar). De aici, Luna se va muta, în zodia Fecioară, în data de 11 martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top