Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Scorpion- previziuni detaliate. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu SCORPION, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Pentru dvs, săptămâna 27 februarie – 5 martie vine cu realizări ale copiilor şi cu succesul dvs în plan profesional dacă activaţi în domenii care vă permit să vă exprimaţi creativitatea şi simţul artistic.

Luni, s-ar putea să primiţi o veste foarte bună legată de succesul unuia dintre copii, dar, la serviciu, să vă confruntaţi cu situaţii ăn care va trebui să vă păstraţi calmul şi să nu răspundeţi la provocări. Provocările vin din partea unor colegi „măcinaţi de invidie” sau din partea şefilor care îşi retrag o promisiune sau vă cer să refaceţi o lucrare de care s-a ocupat, până acum, altcineva. Şi sa ocupat prost!

Surprize pentru Scorpion, în această săptămână

Atmosfera se mai detensionează începând de marţi când Luna se mută ăn zodia Berbec şi aduce un plus de energie pozitivă în „sectorul Profesiei” din astrograma dvs. Dar prezenţa lui Uranus în acest sector aduce o mulţime de schimbări neaşteptate, cărora va trebui să le faceţi faţă rapid.

Schimbări pot apărea mai ales după data de 4 martie, când Venus îşi începe tranzitul retrograd în sectorul Profesiei şi al Sănătăţii dvs . Venus este planeta echilibrului şi armoniei iar tranzitul amintit vă avertizează asupra faptului că stresul vă poate afecta sănătatea mai mult decât de obicei şi că tensiunea de la serviciu vă poate determina să vă daţi, intempestiv, demisia chiar înainte de a găsi un alt job.

Săptămâna se încheie cu suprize plăcute pe care vi le fac prietenii. Dacă nu aţi primit, miercuri, mărţişorul dorit, aşteptaţi până duminică!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top