Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu TAUR, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Dvs începeţi săptămâna cu chef de muncă, dar şi cu dorinţa de a vă fi recunoscute, respectate şi recompensate meritele.
Luni şi marţi, Luna se află în zodia Balanţei, alături de „Marele Benefic” Jupiter şi vă ajută în plan profesional.

Mai mult, încă din data de 10 martie, Marte se află chiar în zodia Taur. Marte este „planeta Acţiunii”, dar şi „planeta Războiului”, iar prezenţa acesteia în semnul dvs zodiacal vă face nu doar mai activ, ci şi mai sigur pe propriile forţe şi mai combativ.

Din noaptea de luni spre marţi, planeta Mercur intră în zodia Berbec, unde va rămâne până la sfârşitul lunii. Aici se află şi Venus, planeta care vă patronează, alături de Uranus, „planeta schimbărilor neaşteptate”.

Tot acest context astral vă încurajează să faceţi schimbările necesare în relaţia cu ceilalţi. La serviciu, de exemplu, nu mai acceptaţi să munciţi suplimentar dacă nu sunteţi recompensat pentru asta. Iar Venus, acum în mers retrograd, vă înseamnă să cereţi să fiţi recompensat şi pentru un proiecvt din trecut.

Nativii din Taur câștigă respectul colegilor de muncă

Schimbarea dvs îi ia prin surprindere pe mulţi dintre colegi sau şefi, dar vă ajută să vă consolidaţi statutul în firmă şi să deveniţi mai respectat.

Începând de miercuri, atenţia dvs se îndreaptă spre relaţia de cuplu şi există riscul ca, sub influenţa Lunii aflate în zodia Scorpion, să deveniţi mai gelos, mai posesiv şi mai suspicios decât de obicei.

Gelozia nu vă dă pace nici joi şi nici vineri, zile marcate de Luna în Scorpion şi de „careul” care se produce, în 17 martie, între Soare şi Săgetător.

„Careul” amintit vă atrage atenţia asupra faptului că e mai bine să verificaţi chiar şi informaţiile pe care le primiţi de la prieteni şi care se referă la cineva drag dvs.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – TAUR

În wekend veţi fi invitat la un eveniment şi cu această ocazie e posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va ajuta, în viitorul apropiat, în plan profesional.

Dornic să faceţi o impresie cât mai bună, veţi fi tentat să cheltuiţi foarte mult sau să vă schimbaţi, radical, „imaginea”. Nu faceţi astfel de schimbări de look înainte de 15 aprilie! Până atunci, Venus, planeta care vă guvernează, este în mişcare retrogradă şi nu „susţine” astfel de „iniţiative”.

În astrologie, se spune că în perioadele în care Venus este „în mers retrograd”, nu este binE să ne schimbăm culoarea părului şi tunsoarea sau stilul vestimentar, aşa cum, de exemplu, atunci când Mercur („planeta călătoriilor şi afacerilor”) este „în mers retrograd”, nu este bine să ne cumpărăm maşini sau să începem afaceri noi.

Venus este nu doar „planeta Iubirii”, ci şi „planeta Frumuseţii” şi din acest motiv, tranzitul ei este important pentru tot ceea ce ţine de imagine şi promovare şi afectează toate zodiile, dar în mod special zodiie pe care le patronează (Taur şi Balanţă)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top