Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu VĂRSĂTOR, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Şi în săptămâna 13-19 martie, Soarele se află în zodia Peşti, adică în „casa Banilor, iar Marte, „planeta Acţiunii”, se află în zodia Taur, şi în „sectorul Familiei şi casei” din astrograma dvs. Astfel, dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă ori să vă mutaţi într-o locuinţă nouă, veţi avea resursele financiare necesare.

De luni, 13 martie, Mercur, planeta Afacerilor, se află în zodia Berbec, alături de Venus şi Uranus. Pentru dvs, această „combinaţie astrală” vine cu oportunităţi în plan profesional, iar dacă vă căutaţi un job, aveţi toate şansele să fiţi angajat cu un salariu care să vă motiveze din plin.

Domeniile de activitate în care norocul pare să vă surâdă acum sunt: comunicare şi relaţii cu publicul, mass media, transport, turism, dar şi cele din domeniile „beauty” sau fashion, dar şi consultanţă sau mediere.

Vărăstorii pot primi noi oferte de colaborare

Chiar şi Vărsătorii care au, deja, un job, pot primi oferte de colaborare, unele dintre acestea venind pe neaşteptate sau din partea unor foşti colegi ori din partea unor foşti parteneri de viaţă, stabiliţi ăn altă ţară.

Dacă în primele zile ale săptămânii, astrele vă ajută şi vă mobilizează să faceţi paşii necesari pentru a vă atinge obiectivele legate de carieră, succesul va veni, concret, după data de 18, când aţi putea fi chemat la negocierea unui contract de angajare sau a unei colaborări.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Veţi avea, atunci, susţinerea Lunii care se va afla în zodia Săgetător, în „casa Prietenilor” şi în sectorul „reţelelor profesionale”. Dacă aveţi, deja, un job de care sunteţi mulţumit, a doua parte a săptămînii vă poate aduce oportunităţi extraordinare de a vă face cunoscut sau de a vă consolida statutul în domeniul de activitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top