Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Săgetător. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Săgetător

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Săgetător.  Săgetătorii care lucrează cu bani pot avea probleme la serviciu.

Pentru Săgetători, Luna Plină din data de 11 aprilie are o importanță aparte, pentru că este însoțită de „conjuncția” dintre Lună și planeta Jupiter, care le patronează semnul zodiacal.

Luna Plină se formează în zodia Balanță și în „sectorul Prietenilor” din astrograma Săgetătorilor. Astfel, în prima parte a săptămânii, Săgetătorii pot primi vești legate de succesul unui prieten sau sunt ajutați de prieteni să rezolve probleme mai vechi, să își găsească noi colaboratori sau un job nou. De asemenea, prietenii apropiați pot avea rolul de „avocați” ai Săgetătorilor care se confruntă cu probleme în cuplu, mai ales când acestea pornesc de la foste iubiri care apar, din nou, în viața nativilor.

După data de 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, tendința de a trăi din amintiri și de a idealiza foste relații se va stinge, și nu doar în cazul zodiei Săgetător.

Dar prima zi a săptâmânii este marcată de un eveniment care poate fi urmat de tot felul de probleme pentru Săgetători: Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Taur, adică în „casa Profesiei” lor.

Săgetătorii au unele probleme cu banii

Acestui tranzit retrograd i se adaugă prezența lui Saturn (în mers retrograd din 5 aprilie) în semnul Săgetătorilor, dar și prezența planetei Pluton în zodia Capricorn și în „sectorul financiar”din astrograma nativilor.

Această combinație astrală amplifică riscul unor probleme cu care Săgetătorii se pot confrunta la serviciu și care au legătură cu banii. Sunt vizați în mod special Săgetătorii care „lucrează cu bani” (casieri, vânzători, operatori schimb valutar, funcționari bancari etc) și cei care folosesc aparatură electronică sau mașini de serviciu.

Un alt aspect ce trebuie să nu fie neglijat este legat de sănătate. Cu Soarele aflat în „casa Sănătății”, Săgetătorii sunt plini de energie și au senzația că pot să mute munții din loc. Muncesc prea mult și, pe termen lung, sănătatea lor are de suferit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top